A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

З Днем народження рідне місто!

Дата: 20.09.2019 08:17
Кількість переглядів: 390

 

Шановні Таращанці!

Дорогі гості!

 

З першими прохолодними подихами вересня ми всією громадою святкуємо День народження рідного міста.

Наше місто – трудівник, борець, митець. Завжди молоде, воно з кожним роком стає затишнішим і комфортним для всіх: встановлюються нові дитячі майданчики, перевтілюються його вулиці та сквери, розвивається інфраструктура.

Та найбільше надбання міста, його справжньою окрасою та гордістю є таращанці. Адже завдяки Вашому натхненню, «золотим рукам», самовідданості та наполегливості живе і возвеличується наша Тараща.

Усі досягнення, якими багате наше місто, складається з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Тож дякую кожному із Вас за всі добрі справи, вчинки, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій рідного міста, покращення добробуту всіх його жителів.

Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до Таращі, адже саме спільними зусиллями ми маємо кожного дня, кожного року покращувати наше місто заради наших батьків і наших дітей.

Зичу всім здоров’я, процвітання, щастя, добробуту, здійснення усіх світлих мрій та сподівань, успіхів у всіх життєвих справах. Нехай суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед таращан! Нехай Господь своєю щедрою рукою завжди благословляє наше місто, Ваші оселі та родини, дарує нам мир і спокій та порозуміння.

 

Зі святом Вас, дорогі таращани!

 

Запрошую всіх жителів та гостей на святкування Дня міста, що відбудеться 21 вересня 2019 о 16:00 год на площі Слави (біля адмінбудинку міської ради).

 

З повагою  міський голова                                              Валерій Велієв


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь