A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

УВАГА!!! Збори представників та уповноважених осіб багатокватирних будинків!

Дата: 19.02.2020 09:56
Кількість переглядів: 443

Відповідно до рішення Таращанської міської ради від 18.02.2020 № 987-66-VII «Про припинення комунального підприємства «Таращанське житлово-експлуатаційне підприємство» шляхом перетворення в комунальне підприємство «Управляюча житлова компанія «Таращанське житлово-експлуатаційне підприємство»» припиняється юридична особа – комунальне підприємство «Таращанське житлово-експлуатаційне підприємство» Таращанської міської ради (код ЄДРПОУ 31824230, адреса: 09500, Київська область, м. Тараща, вул. Радянська (нова назва вулиці Героїв Чорнобиля), 24).

Строк для предявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється – два місяця з дня оприлюднення даного повідомлення.

З повним змістом рішення можна ознайомитися на веб-сайті Таращанської міської ради tarashchamr.gov.ua.

Також, Таращанська міська рада запрошує уповноважених осіб або представників багатоквартирних будинків, які знаходяться на території міста Тараща, на збори, що відбудуться 04 березня 2020 року об 11.00 годині в приміщенні Таращанської міської ради, зал засідань. Дана зустріч проводитиметься з метою розяснення подальших дій власників квартир багатоквартирних будинків, так як КП «Тараща ЖЕП» з 01.05.2020 не буде, а тому не надаватиме послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь