A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Робоча нарада щодо спільної роботи під час ожеледиці

Дата: 15.12.2020 10:00
Кількість переглядів: 336

Фото без опису Фото без опису

14 грудня 2020 року голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв провів робочу нараду з старостами сіл громади, на якій також був присутній представник ТОВ «Спецкомплектпостач» Петро Кушнірук. Саме це підприємство, згідно договірних умов, обслуговує основну частину автомобільних доріг державного значення, що знаходиться на території Таращанської громади. Головним питанням зустрічі було налагодження спільної роботи під час ожеледиці.
Петро Кушнірук доповів, що у зв’язку зі складними погодніми умовами на всій території країни, в їхньому підприємстві не вистачає людей та техніки для обслуговування всіх доріг підряду і саме через це вийшла затримка з приведенням до ладу доріг Таращанщини.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунального майна Таращанської міської ради Олександр Похилий повідомив, що за 4 дні, лише в Таращі, комунальним підприємством «Таращаблагоустрій» було використано 68 т. посипної суміші, адже роботи проводились по кілька разів. Також частково забезпечили села посипною сумішшю.

ТОВ «Спецкомплектпостач» протягом двох днів на всій території обслуговування Таращанської громади має розвезти посипний матеріал, щоб на випадок ожеледиці забезпечити проїзди на проблемних ділянках доріг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь