A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про початок реорганізації Крутогорбівська сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради

Дата: 18.12.2020 09:04
Кількість переглядів: 387

 

 

               УКРАЇНА

                ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

              КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

11 грудня 2020 року                                                                       № 42-01-VIII

м. Тараща

 

Про початок реорганізації Крутогорбівської сільської ради

шляхом приєднання до Таращанської міської ради

Київської області

 

Керуючись статтями 25, 26, 59, пунктом 6-1 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», ч. 4 ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», розпорядження Кабінету Міністрів України «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Київської області» від 12.06.2020 №715-р, Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 р. № 419, п. 7 Розділу І Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України  від 02.09.2014 р. № 879, ч. 4 ст. 3 Розділу XIV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 р. № 1000/5, на підставі рішення Таращанської міської ради від 24 листопада 2020 р. № 1-1-VIII «Про підсумки виборів Таращанського міського голови та депутатів Таращанської міської ради VIII скликання, Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», Таращанська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Почати процедуру реорганізації Крутогорбівської сільської ради Таращанського району (ЄДРПОУ 04360971), місцезнаходження:                 вул. Т. Шевченка, 69, с. Круті Горби, Таращанського району, Київської області області шляхом приєднання до Таращанської міської ради (ЄДРПОУ 04054955), місцезнаходження: вул. Шевченка, 7, м. Тараща Білоцерківського району Київської  області.
  2. Таращанська міська рада є правонаступником всього майна, прав та обов’язків Крутогорбівської сільської ради.
  3. Утворити Комісію з реорганізації Крутогорбівської сільської ради у складі:
  1. Голова комісії: Сторчак Максим Ігорович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Таращанської міської ради.
  2. Заступник голови комісії:  Носенко Ірина Сергіївна  – головний спеціаліст (бухгалтер) Таращанської міської  ради.
  3. Член комісії : Самченко Оксана Валеріївна – начальник відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи Таращанської міської ради.
  4. Член комісії: Троян Сергій Миколайович – староста Таращанської міської ради.
  5. Член комісії: Халамейда Алла Іванівна – головний бухгалтер Крутогорбівської сільської ради.   
  1. Покласти на Комісію з реорганізації Крутогорбівської сільської ради повноваження щодо здійснення повної інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків Крутогорбівської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31.12.2020 року.
  2. Інвентаризацію проводити у присутності матеріально відповідальних осіб Крутогорбівської сільської ради.
  3. Затвердити План заходів з реорганізації Крутогорбівської сільської ради (додаток 1).
  4. З метою забезпечення своєчасного проведення інвентаризації майна, активів та зобов’язань Крутогорбівської сільської ради надати право Таращанському міському голові здійснювати без погодження з Таращанською міською радою заміну персонального складу Комісії з реорганізації у випадку тимчасової непрацездатності когось з членів Комісії під час виконання п. 3 та 4 Плану заходів з реорганізації Крутогорбівської сільської ради.
  5. Затвердити форму передавального акту (додаток 2). Комісії з реорганізації використовувати затверджену форму у своїй роботі.
  6. Затвердити форму акту приймання-передачі документів, що нагромадилися станом на 31.12.2020 року під час діяльності Крутогорбівської сільської ради, що приєднується до Таращанської міської  ради (додаток 3). Комісії з реорганізації використовувати затверджену форму у своїй роботі.
  7. Комісії з реорганізації забезпечити інвентаризацію документів, що нагромадилися під час діяльності Крутогорбівської сільської ради станом на 31.12.2020 року у порядку, передбаченому законодавством та передати їх Таращанській міській раді.
  8. Визначити відповідальною за фізичне приймання документів, що нагромадилися під час діяльності Крутогорбівської сільської ради станом на 31.12.2020 року до Таращанської міської ради головного спеціаліста з загальних питань виконкому Таращанської міської ради Кобець Тетяну Григорівну.
  9. Уповноважити Таращанського міського голову затвердити від імені Таращанської міської ради акти приймання-передачі документів, що нагромадилися під час діяльності Крутогорбівської сільської рад станом на 31.12.2020 року.
  10. Головному спеціалісту з загальних питань виконкому Таращанської міської ради Кобець Тетяні Григорівні у строк до 31.01.2021 року подати Таращанському міському голові пропозиції щодо порядку подальшого зберігання та використання документів Крутогорбівської сільської ради (не завершених в діловодстві та архівів).
  11.  Таращанському міському голові не пізніше 21.12.2020 року утворити комісію з прийняття майна, активів та зобов’язань Крутогорбівської сільської ради та забезпечити своєчасне та повне прийняття та оприбуткування зазначеного майна, активів та зобов’язань Таращанською міською радою.
  12. Голові Комісії з реорганізації Сторчаку М.І. забезпечити своєчасне здійснення заходів, передбачених Планом, та про результати проведеної роботи інформувати Таращанську міську раду шляхом здійснення доповіді на пленарному засіданні.
  13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову.

          

          

Міський голова                                                           Михайло КРИВОШЕЄВ

 

                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

м. Тараща

11 грудня 2020 року

№ 42-01-VIII


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь