A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо безоплатної передачі громадянам земельних ділянок у власність

Дата: 21.04.2021 11:01
Кількість переглядів: 508

 

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 323-07-VIII

 

16 квітня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку

документації із землеустрою щодо

безоплатної передачі громадянам

земельних ділянок у власність

 

1. Розглянувши заяву від 24.12.2020 року КРИВОНОСА Олександра Володимировича зареєстрованого вул. Сумська буд.77/79 м. Харків, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться за адресою вул. Дворянська буд.36 с. Ківшовата Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи-платника податків, Свідоцтва про право на спадщину за законом, довіреності на ім’я Кривонос Ольги Юріївни, паспорту Кривонос Ольги Юріївни, довідка Таращанської міської ради про земельну ділянку, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

1.1 Дати дозвіл КРИВОНОСУ Олександру Володимировичу зареєстрованому по вул. Сумська буд. 77/79 в м. Харків ідентифікаційний номер 3427211751 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка розташована по вул. Дворянська буд. 36 в с. Ківшовата.

1.2 КРИВОНОСУ Олександру Володимировичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

1.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

1.4 Строк дії дозволу КРИВОНОСУ Олександру Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

2. Розглянувши клопотання від 28.12.2020 року та  від 08.02.2021 року Адвокатського об’єднання «Казачук та партнери» в інтересах ДУЗЯКА Юрія Олександровича адреса для листування: 03057, м. Київ, пр. Перемоги 52/2, про забезпечення  реалізації визначеного законом права на набуття права власності на земельні ділянки на підставі безоплатної передачі із земель комунальної власності шляхом виділення Дузяк Ю.О. земельної ділянки в межах та/або поза межами села Улашівка, Таращанського району Київської області (згідно графічних матеріалів доданих до клопотання) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовним розміром 0,2348 га та дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах та/або поза межами села Улашівка, Таращанського району Київської області (згідно графічних матеріалів доданих до клопотання) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовним розміром 0,2348 га, додані до нього копії паспорту громадянина України, копії картки фізичної особи - платника податків, Ордер на надання правничої (правової) допомоги Серії АА № 1054617, Свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю, графічні матеріали з бажаним місцем розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 40, 116 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 19, 20, 22, 25, 26, 27 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

2.1. Дати дозвіл ДУЗЯКУ Юрію Олександровичу, зареєстрованому вул. Козацька, 18 с. Гаї Шевченківські Тернопільського району, ідентифікаційний номер 2981714678, на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,2348 га в межах села Улашівка Білоцерківського району Київської області

2.2. ДУЗЯКУ Юрію Олександровичу замовити в суб'єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом, розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,2348 га в межах села Улашівка Білоцерківського району Київської області.

2.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт

2.4. Строк дії дозволу ДУЗЯКУ Юрію Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,2348 га в межах села Улашівка Білоцерківського району Київської області встановити шість місяців від дня прийняття рішення.

2.5. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,2348 га в межах села Улашівка Білоцерківського району Київської області подати на затвердження Таращанській міській раді для послідуючої передачі у власність.

2.6. Земельну ділянку в межах села Улашівка на яку протягом встановленого терміну дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд вказана документація не буде виготовлена, зарахувати до земель запасу міської ради громадської та житлової забудови - для будівництва житлових будинків, господарських будівель і споруд.

2.7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією.

3. Розглянувши заяву від 04.01.2021 року СІРЕНКА Олександра Ігорьовича, зареєстрованого по вул. Гагаріна буд. 42 в с. Ківшовата Київська область про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,23 га, яка знаходиться за адресою вул. Набережна буд. 20А в с. Ківшовата Київської області, додані до неї світлокопії Договору купівлі – продажу житлового будинку від 29.12.2020 року, Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, паспорту громадянина України, Картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

3.1 Дати дозвіл СІРЕНКУ Олександру Ігорьовичу зареєстрованому по вул. Гагаріна буд. 42 в с. Ківшовата Київська область ідентифікаційний номер 3554711537 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,23 га, яка розташована по вул. Набережна буд. 20А в с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області.

3.2 СІРЕНКУ Олександру Ігорьовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

3.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

3.4 Строк дії дозволу СІРЕНКУ Олександру Ігорьовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

4. Розглянувши заяву від 06.01.2021 року ВЛАСЕНКО Катерини Федорівни, зареєстрованої по провул. Довженка Олександра,12 м. Тараща та ШАПОВАЛ Галини Федорівни, зареєстрованої по вул. Петра Запорожця буд. 32 кв. 7 м. Б.Церква Київської області, про надання дозволу на розробку землевпорядної документації щодо безоплатної передачі у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та на земельну ділянку площею 0,35 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Гребенка,17 в с. Лісовичі Таращанського району Київської області у власність ВЛАСЕНКО Катерини Федорівни, додані до неї світлокопії паспортів громадян України, довідок про присвоєння ідентифікаційного номера, Свідоцтва про право на спадщину за заповітом від 28.03.2000 року, та керуючись ст.ст. 12, 33, 40, 81, 116, 118, 120, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

4.1. Дати дозвіл ВЛАСЕНКО Катерині Федорівні, зареєстрованій по провул. Довженка Олександра, 12 м. Тараща ідентифікаційний номер 1417818781 та ШАПОВАЛ Галини Федорівни, зареєстрованій по вул. Петра Запорожця буд. 32 кв. 7м. Б.Церква Київської області ідентифікаційний номер 1466312747 на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у спільну сумісну власність із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Гребенка, 17 в с. Лісовичі Таращанського району Київської області.

4.2. Зобов’язати ВЛАСЕНКО Катерину Федорівну та ШАПОВАЛ Галину Федорівну, яким надано дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Гребенка, 17 в с. Лісовичі Таращанського району Київської області використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та дотримуватись вимог ст.ст. 91, 96 Земельного кодексу України.

4.3. Довести до відома Власенко Катерини Федорівни та Шаповал Галини Федорівни, що відповідно до ст. 125 Земельного кодексу України, право власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації цих прав.

4.4. Уточнення площі земельної ділянки провести в ході виконання робіт по розробці технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у спільну сумісну власність із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Гребенка, 17 в с. Лісовичі Таращанського району.

4.5. Термін дії дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у спільну сумісну власність Власенко Катерині Федорівні, зареєстрованій по провул. Довженка Олександра, 12 м. Тараща ідентифікаційний номер 1417818781 та Шаповал Галини Федорівни, зареєстрованій по вул. Петра Запорожця буд. 32 кв. 7м. Б.Церква Київської області ідентифікаційний номер 1466312747 із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Гребенка, 17 в с. Лісовичі Таращанського району Київської області встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

4.6. Дати дозвіл ВЛАСЕНКО Катерині Федорівні, зареєстрованій по провул. Довженка Олександра, 12 м. Тараща ідентифікаційний номер 1417818781 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,35 га по вул. Гребенка, 17 в с. Лісовичі Таращанського району Київської області.

4.7. Зобов’язати ВЛАСЕНКО Катерині Федорівні якій надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,35 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Гребенка, 17 в с. Лісовичі Таращанського району Київської області використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та дотримуватись вимог ст.ст. 91, 96 Земельного кодексу України.

4.8. Довести до відома Власенко Катерині Федорівні що відповідно до ст. 125 Земельного кодексу України, право власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації цих прав.

4.9. Уточнення площі земельної ділянки провести в ході виконання робіт по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,35 га по вул. Гребенка, 17 в с. Лісовичі Таращанського району Київської області.

4.10. Термін дії дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі у власність Власенко Катерині Федорівні, зареєстрованій по провул. Довженка Олександра, 12 м. Тараща ідентифікаційний номер 1417818781 для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,35 га по вул. Гребенка, 17 в с.Лісовичі Таращанського району Київської області встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

5. Розглянувши заяву від 06.01.2021 року КОВАЛЕНКО Інни Олександрівни зареєстрованої по вул. Центральна, 46 в с. Потоки, Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Лісовицької сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи-платника податків, посвідчення учасника бойових дій, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, лист Головного управління Держгеокадастру у Київській області, в якому зазначено, що земельна ділянка про яку йдеться в заяві відноситься до земель комунальної форми власності та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання  рейдерству  та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

5.1 Дати дозвіл КОВАЛЕНКО Інні Олександрівні зареєстрованій по вул. Центральна, 46 в с. Потоки Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3496908581 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Лісовичі згідно наданих графічних матеріалів.

5.2 КОВАЛЕНКО Інні Олександрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

5.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

5.4 Строк дії дозволу КОВАЛЕНКО Інні Олександрівниі на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

6. Розглянувши заяву від 06.01.2021 року ДОМОТЕНКО Оксани Миколаївни зареєстрованій по вул. Центральна, 39 в с. Антонівка Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 2,08 га (земельна частка (пай) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, викопіювання зі схеми поділу земель колективної власності КСП «Веселий Кут», сертифіката на право на земельну частку (пай), свідоцтва про право на спадщину за законом та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

6.1 Дати дозвіл ДОМОТЕНКО Оксані Миколаївні зареєстрованій по вул. Центральна, 39 в с. Антонівка Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2760504202 на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва орієнтовною площею 2,08 га яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Веселий Кут згідно доданих графічних матеріалів.

6.2 ДОМОТЕНКО Оксані Миколаївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

6.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

7. Розглянувши заяву від 06.01.2021 року СТОРОЖУКА Олександра Валерійовича зареєстрованого по вул. Баляса, 37 в с. Лісовичі Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Лісовицької сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, посвідчення учасника бойових дій, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, лист Головного управління Держгеокадастру у Київській області, в якому зазначено, що земельна ділянка про яку йдеться в заяві відноситься до земель комунальної форми власності та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання  рейдерству  та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

7.1 Дати дозвіл СТОРОЖУКУ Олександру Валерійовичу зареєстрованому по вул. Баляса, 37 в с. Лісовичі Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3181820533 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Лісовичі згідно наданих графічних матеріалів.

7.2 СТОРОЖУКУ Олександру Валерійовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

7.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

7.4 Строк дії дозволу СТОРОЖУКУ Олександру Валерійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

8. Розглянувши заяву від 06.01.2021 року ДАЦЕНКА Володимира Михайловича зареєстрованого по вул. Вишнева, 63 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,50 га, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки та керуючись ст. ст. 12, 22, 116, 118, 121, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

8.1 Дати дозвіл ДАЦЕНКУ Володимиру Михайловичу зареєстрованому по вул. Вишнева, 63 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2778719418 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га, яка розташована по провул. Шевченка, 3 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області

8.2 ДАЦЕНКУ Володимиру Михайлович укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

8.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

8.4 Строк дії дозволу ДАЦЕНКУ Володимиру Михайловичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

9. Розглянувши заяву від 14.01.2021 року БІЛОСКАЛЕНКО Ганни Іванівни зареєстрованої по вул. Нагірна, 5 в с. Ріжки Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), загальною орієнтовною площею 0,65 га, з них земельна ділянка орієнтовною площею 0,30 га та земельна ділянка орієнтовною площею 0,35 га що знаходяться в межах села Ріжки, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельних ділянок в одному масиві, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

9.1  Дати дозвіл БІЛОСКАЛЕНКО Ганні Іванівні зареєстрованій по вул. Нагірна, 5 в с. Ріжки Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 8246800766 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га яка розташована в межах с. Ріжки.

9.2  Дати дозвіл БІЛОСКАЛЕНКО Ганні Іванівні зареєстрованій по вул. Нагірна, 5 в с. Ріжки Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 8246800766 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,35 га, яка розташована в межах с. Ріжки.

9.3 БІЛОСКАЛЕНКО Ганні Іванівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

9.4 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

9.5 Строк дії дозволу БІЛОСКАЛЕНКО Ганні Іванівні на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

10. Розглянувши заяву від 20.01.2021 року ІЛЛЯШЕНКО Дарини Сергіївни зареєстрована вул. Козацька, 53 с. Лука Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Косяківської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, Державного Акту на на право колективної власності на землю колишнього КСП «Світанок», викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

10.1 Дати дозвіл ІЛЛЯШЕНКО Дарині Сергіївні зареєстрованій по вул. Козацька, 53 в с. Лука Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3710706087 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Коссяківка.

10.2 ІЛЛЯШЕНКО Дарині Сергіївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

10.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

10.4 Строк дії дозволу ІЛЛЯШЕНКО Дарині Сергіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

11. Розглянувши заяву від 20.01.2021 року ЗАХАРЧЕНКА Сергія Володимировича, зареєстрованого вул. Заводська, 21 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована на території Косяківської сільської ради Таращанського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, картки фізичної особи – платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, копію Державного акту на право колективної власності на землю, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

11.1 Дати дозвіл ЗАХАРЧЕНКУ Сергію Володимировичу зареєстрованому вул. Заводська, 21 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2618819758 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Косяківка Білоцерківського району Київської області.

11.2 ЗАХАРЧЕНКУ Сергію Володимировичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

11.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

11.4 Строк дії дозволу ЗАХАРЧЕНКУ Сергію Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

12. Розглянувши заяву від 20.01.2021 року ГУСАР Галини Олександрівни, зареєстрованої вул. Заводська, 21 в с. Калинове Таращанського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована на території Веселокутської сільської ради Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, картки фізичної особи – платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, копію Державного акту на право колективної власності на землю, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

12.1. Дати дозвіл ГУСАР Галині Олександрівні, зареєстрованій вул. Заводська, 21 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2564019525 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Веселий Кут Білоцерківського району Київської області.

12.2 ГУСАР Галині Олександрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

12.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

12.4 Строк дії дозволу ГУСАР Галині Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

13. Розглянувши заяву від 20.01.2021 року РИБАЛКА Анатолія Анатолійовича зареєстрований вул. Гончарова, 17 в с. Косяківка Таращанського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована на території Веселокутської сільської ради Таращанського району, Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, картки фізичної особи – платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, копію Державного акту на право колективної власності на землю, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

13.1. Дати дозвіл РИБАЛКУ Анатолію Анатолійовичу, зареєстрованому вул. Гончарова, 17 в с. Косяківка Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2566320871, на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Веселий Кут Білоцерківського району Київської області.

13.2 РИБАЛКУ Анатолію Анатолійовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

12.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

13.4 Строк дії дозволу РИБАЛКУ Анатолію Анатолійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

14. Розглянувши заяву від 20.01.2021 року РИБАЛКО Світлани Михайлівни, зареєстрованої вул. Гончарова, 17 в с. Косяківка Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована на території Веселокутської сільської ради Таращанського району, Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, картки фізичної особи – платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, копію Державного акту на право колективної власності на землю, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

14.1. Дати дозвіл РИБАЛКО Світлані Михайлівні, зареєстрованій вул. Гончарова, 17 в с. Косяківка Таращанського району Київської області ідентифікаційний номер 2724804680, на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Веселий Кут Білоцерківського району Київської області.

14.2 РИБАЛКУ Анатолію Анатолійовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

14.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

14.4 Строк дії дозволу РИБАЛКУ Анатолію Анатолійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

15. Розглянувши заяву від 20.01.2021 року ЗАГОРОДНЬОГО Юрія Анатолійовича зареєстрований по вул. Центральна, 52 в с. Чернин Таращанський район Київська область, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2.00 га, яка знаходиться в межах с. Чернин Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи – платника податку, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

15.1 Дати дозвіл ЗАГОРОДНЬОМУ Юрію Анатолійовичу зареєстрований по вул. Центральна, 52 в с. Чернин Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3276400455 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в межах с. Чернин Білоцерківського району Київської області.

15.2 ЗАГОРОДНЬОМУ Юрію Анатолійовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

15.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

15.4 Строк дії дозволу ЗАГОРОДНЬОМУ Юрію Анатолійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

16. Розглянувши заяву від 27.01.2021 року КАРПЕНКА Миколи Миколайовича зареєстрований по вул. Гагаріна, 19 в с. Велика Березянка Таращанський район Київська область, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,70 га, яка знаходиться в межах с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи – платника податку, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

16.1 Дати дозвіл КАРПЕНКУ Миколі Миколайовичу зареєстрований по вул. Гагаріна, 19 в с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3191622857 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,70 га, яка розташована в межах с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області.

16.2 КАРПЕНКУ Миколі Миколайовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

16.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

16.4 Строк дії дозволу КАРПЕНКУ Миколі Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

17. Розглянувши заяву від 28.01.2021 року ЗАЇКИ Олександра Володимировича зареєстрований по вул. Іртишська, 20 кв. 34 м. Київ, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться по вул. Вигінська, 14 с. Володимирівка Білоцерківського району Київської області додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи – платника податку, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

17.1 Дати дозвіл ЗАЇЦІ Олександру Володимировичу зареєстрованому по вул. Іртишська, 20 кв. 34 м. Київ ідентифікаційний номер 3046422351 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка розташована по вул. Вигінська, 14 с. Володимирівка Білоцерківського району Київської області.

17.2 ЗАЇЦІ Олександру Володимировичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

17.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

17.4 Строк дії дозволу ЗАЇЦІ Олександру Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

18. Розглянувши заяву від 28.01.2021 року ТКАЧЕНКО Юлії Юріївни зареєстрованої по вул. Революції, 22 м. Тараща Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Великоберезянської сільської ради Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки – платника податку, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

18.1 Дати дозвіл ТКАЧЕНКО Юлії Юріївні зареєстрованої по вул. Революції, 22 м. Тараща Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3046422351 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області.

18.2 ТКАЧЕНКО Юлії Юріївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

18.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

18.4 Строк дії дозволу ТКАЧЕНКО Юлії Юріївн на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

19. Розглянувши заяву від 28.01.2021 року ПОХИЛОГО Віктора Олеговича, зареєстрованого по вул. Миру, 35 в м. Тараща Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2.00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Володимирівської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи –платника податків, посвідчення серії АА № 317957, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, взявши до уваги Державний Акт на на право колективної власності на землю колишньої агрофірми «Ім. Комсомолу України», та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

19.1 Дати дозвіл ПОХИЛОМУ Віктору Олеговичу зареєстрованому по вул. Миру, 35 в м. Тараща Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 3389812612 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Володимирівка Білоцерківського району Київської області.

19.2 ПОХИЛОМУ Віктору Олеговичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

19.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

19.4 Строк дії дозволу ПОХИЛОМУ Віктору Олеговичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

20. Розглянувши заяву від 28.01.2021 року КУЧЕРА Василя Юрійовича, зареєстрованого по вул. Попівка, 23 с. Чернин Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2.00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Чернинської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, посвідчення серії УБД № 087969, Довідки про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, взявши до уваги рішення Чернинської сільської ради № 279-26-від 14.03.2018 року «Про погодження відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства», листа Головного управління Держгеокадастру у Київській області від 09.08.2019 року № 10593/0-7001/0/17-19 щодо належності земельної ділянки до земель комунальної власності, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

20.1 Дати дозвіл КУЧЕРУ Василю Юрійовичу зареєстрованому по вул. Попівка, 23 с. Чернин Білоцерківський район Київська область, ідентифікаційний номер 2803913899 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Чернин Білоцерківського району Київської області.

20.2 КУЧЕРУ Василю Юрійовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

20.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

20.4 Строк дії дозволу КУЧЕРУ Василю Юрійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

21. Розглянувши заяву від 29.01.2021 року БОНДАРЕНКА Олександра Володимировича, зареєстрованого вул. Шкільна, 49 с. Буда Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,6801 га по вулиці Шкільна в межах с. Буда, додані до неї копії паспорту громадянина України, Картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, інформаційна довідка, план меж земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

21.1 Дати дозвіл БОНДАРЕНКУ Олександру Володимировичу, зареєстрованому вул. Шкільна, 49 с. Буда Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 2879017253 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,6801 га по вулиці Шкільна в межах села Буда згідно наданих графічних матеріалів.

21.2 БОНДАРЕНКУ Олександру Володимировичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

21.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

21.4 Строк дії дозволу БОНДАРЕНКУ Олександру Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки і власність для ведення особистого селянського господарства встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

22. Розглянувши заяву від 01.02.2021 року ГОПКАЛА Володимира Петровича, зареєстрованого вул. Свободи, 23А с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,40 га  в межах с. Ківшовата, додані до неї копії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

22.1 Дати дозвіл ГОПКАЛУ Володимиру Петровичу, зареєстрованому вул. Свободи, 23А с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 2296204552 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться в межах с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

22.2 ГОПКАЛУ Володимиру Петровичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

22.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

22.4 Строк дії дозволу ГОПКАЛУ Володимиру Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

23. Розглянувши заяву від 04.02.2021 року АШТАМЕНКА Віктора Васильовича зареєстрованого по вул. Вишнева, 22 в с. Велика  Вовнянка Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2.00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Великововнянської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи – платника податків, посвідчення учасника бойових дій серії АА № 223874, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, взявши до уваги Державний Акт на на право колективної власності на землю колишнього КСП «ім. Калініна» та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

23.1 Дати дозвіл АШТАМЕНКУ Віктору Васильовичу зареєстрованому по вул. Вишнева, 22 с. Велика Вовнянка Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 2467707135 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Велика Вовнянка Білоцерківського району Київської області.

23.2 АШТАМЕНКУ Віктору Васильовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

23.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

23.4 Строк дії дозволу АШТАМЕНКУ Віктору Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

24. Розглянувши заяву від 05.02.2021 року НЕСТЕРЕНКО Алли Володимирівни зареєстрованої по вул. Чумаківка, 22 с. Калинове Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах с. Калинове, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

24.1 Дати дозвіл НЕСТЕРЕНКО Аллі Володимирівні зареєстрованої по вул. Чумаківка, 22 с. Калинове Білоцерківський район Київська область, ідентифікаційний номер 2456618382 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка розташована в межах с. Калинове Білоцерківського району Київської області

24.2 НЕСТЕРЕНКО Аллі Володимирівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

24.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

24.4 Строк дії дозволу НЕСТЕРЕНКО Аллі Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

25. Розглянувши клопотання від 08.02.2021 року ПИЛЬГУНА Антона Володимировича, зареєстрованого по вул. Казанська, 18 кв. 2 м. Київ про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Ківшоватської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи – платника податків, свідоцтво про загальнообов’язкове державне соціальне страхування, посвідчення серія МВ №032918, довідка про участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, рішення про визнання учасниками бойових дій, учасниками війни поліцейських, державних службовців та інших працівників Національної поліції України, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

25.1 Дати дозвіл ПИЛЬГУНУ Антону Володимировичу зареєстрованого по вул. Казанська, 18 кв. 2 м. Київ ідентифікаційний номер 3239810594 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

25.2 ПИЛЬГУНУ Антону Володимировичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

25.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

25.4 Строк дії дозволу ПИЛЬГУНУ Антону Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

26. Розглянувши заяву від 12.02.2021 року КУЦОЇ Ганни Олександрівни, зареєстрованої по вул. Ольжича, 11 кв. 21 м.  Київ про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,55 га, яка знаходиться за адресою вул. Центральна, 113 в с. Ріжки Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи – платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада

ВИРІШИЛА:

26.1 Дати дозвіл КУЦІЙ Ганні Олександрівні зареєстрованої по вул. Ольжича, 11 кв. 21 м.  Київ ідентифікаційний номер 2849307302 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,55 га, яка розташована по Центральна, 113 в с. Ріжки Білоцерківського району Київської області.

26.2 КУЦІЙ Ганні Олександрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

26.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

26.4 Строк дії дозволу КУЦІЙ Ганні Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

27. Розглянувши заяву від 16.02.2021 року КРУТЬКО Вікторії Миколаївни, зареєстрованої по вул. Панаса Мирного, 4 м. Світловодськ про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться за адресою вул. Новоселівська, 109 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

27.1 Дати дозвіл КРУТЬКО Вікторії Миколаївні, зареєстрованій по вул. Панаса Мирного, 4 м. Світловодськ ідентифікаційний номер 2752119642 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка розташована по вул. Новоселівська, 109 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області.

27.2 КРУТЬКО Вікторії Миколаївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

27.Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

27.4 Строк дії дозволу КРУТЬКО Вікторії Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

28. Розглянувши заяву від 15.02.2021 року НЕДАШКІВСЬКОГО Ігоря Миколайовича, зареєстрованого по вул. Калинова, 46А в с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05), орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться за адресою вул. Калинова, 46А в с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

28.1 Дати дозвіл НЕДАШКІВСЬКОМУ Ігорю Миколайовичу зареєстрованого по вул. Калинова, 46А в с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05), орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться за адресою вул. Калинова, 46А в межах села Ківшовата Білоцерківського району Київської області.

28.2 НЕДАШКІВСЬКОМУ Ігорю Миколайовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

28.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

28.4 Строк дії дозволу НЕДАШКІВСЬКОМУ Ігорю Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

29. Розглянувши клопотання від 16.02.2021 року СЛІПКО Людмили Олександрівни зареєстрованої по вул. Видна,12 м. Тараща Білоцерківський район Київська область про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 1,3 га, яка знаходиться в адміністративних межах Ківшоватської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено бажане місце розташування земельної ділянки, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

29.1 Дати дозвіл СЛІПКО Людмилі Олександрівні зареєстрованої по вул. Видна,12 м. Тараща Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 3223309367 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,3 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

29.2 СЛІПКО Людмилі Олександрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

29.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

29.4 Строк дії дозволу СЛІПКО Людмилі Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

30. Розглянувши клопотання від 16.02.2021 року ЧАВИ Валентини Миколаївни, зареєстрованої по вул. Свободи, 8 с. Велика Березянка Білоцерківський район Київська область про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 1,5 га, яка знаходиться в адміністративних межах Великоберезянської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено бажане місце розташування земельної ділянки, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

30.1 Дати дозвіл ЧАВІ Валентині Миколаївні зареєстрованій по вул. Свободи, 8 с. Велика Березянка Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 1927905407 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Велика Березянка згідно наданих графічних матеріалів.

30.2 ЧАВІ Валентині Миколаївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

30.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

30.4 Строк дії дозволу ЧАВІ Валентині Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

31. Розглянувши клопотання від 18.02.2021 року САМЧЕНКО Ірини Володимирівни, зареєстрованої по вул. Героїв Чорнобиля, 27 кв. 2 м. Тараща Білоцерківський район Київська область про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться в адміністративних межах Лісовицької сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено бажане місце розташування земельної ділянки, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

31.1 Дати дозвіл САМЧЕНКО Ірині Володимирівні, зареєстрованій по вул. Героїв Чорнобиля, 27 кв. 2 м. Тараща Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 3415309789 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Лісовичі згідно наданих графічних матеріалів.

31.2 САМЧЕНКО Ірині Володимирівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

31.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

31.4 Строк дії дозволу САМЧЕНКО Ірині Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

32. Розглянувши клопотання від 18.02.2021 року САМЧЕНКО Вікторії Володимирівни зареєстрованої по вул. Героїв Чорнобиля, 27 кв. 2 м. Тараща Білоцерківський район Київська область про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 1,3000 га, яка знаходиться в адміністративних межах Лісовицької сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено бажане місце розташування земельної ділянки, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

32.1 Дати дозвіл САМЧЕНКО Вікторії Володимирівні, зареєстрованій по вул. Героїв Чорнобиля, 27 кв. 2 м. Тараща Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 3415309766 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,3 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Лісовичі згідно наданих графічних матеріалів.

32.2 САМЧЕНКО Вікторії Володимирівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

32.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

32.4 Строк дії дозволу САМЧЕНКО Вікторії Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

33. Розглянувши заяву від 18.02.2021 року МОРОЗ Наталії Василівни, зареєстрованої вул. Таращанського Полку, 1 м. Тараща Білоцерківський район Київська область про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,2515 га, яка знаходиться по вулиці Соснова в межах с. Червоні Яри, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, кадастровий план земельної ділянки виготовлений ТОВ «ЕКСПЕРТЦЕНТР», керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

33.1 Дати дозвіл МОРОЗ Наталії Василівні, зареєстрованій вул. Таращанського Полку, 1 м. Тараща Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 2726011486 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,2515 га, яка знаходиться по вулиці Соснова в межах с. Червоні Яри згідно наданих графічних матеріалів.

33.2 МОРОЗ Наталії Василівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

33.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

33.4 Строк дії дозволу МОРОЗ Наталії Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

34. Розглянувши клопотання від 22.02.2021 року Адвокатського об’єднання «Казачук та партнери» в інтересах громадянина України ГРУЗИЦЬКОГО Віктора-Станіслава Вікторовича адреса для листування: 03057, м. Київ, пр. Перемоги 52/2, про забезпечення реалізації визначеного законом права на набуття права власності на земельні ділянки на підставі безоплатної передачі із земель комунальної власності шляхом виділення Грузицькому Віктор – Станіславу Вікторовичу земельної ділянки в межах та/або поза межами села Круті Горби Білоцерківського району Київської області (згідно графічних матеріалів доданих до клопотання) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовним розміром 0,25 га та дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах та/або поза межами села Круті Горби Білоцерківського району Київської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовним розміром 0,25 га, додані до нього копії паспорту громадянина України, копії картки платника податків, Ордер на надання правничої (правової) допомоги Серії АА № 1054617, графічні матеріали з відображенням бажаного місця розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 40, 116 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 20, 22, 25, 26, 27 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

34.1. Дати дозвіл ГРУЗИЦЬКОМУ Віктору-Станіславу Вікторовичу, ідентифікаційний номер 3701812894, на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га в межах села Круті Горби Білоцерківського району Київської області

34.2. ГРУЗИЦЬКОМУ Віктору-Станіславу Вікторовичу замовити в суб'єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом, розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га в межах села Круті Горби Білоцерківського району Київської області.

34.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт

34.4. Строк дії дозволу ГРУЗИЦЬКОМУ Віктору-Станіславу Вікторовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га в межах села Круті Горби Білоцерківського району Київської області встановити шість місяців від дня прийняття рішення.

34.5. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га в межах села Круті Горби Білоцерківського району Київської області подати на затвердження Таращанській міській раді для послідуючої передачі у власність.

34.6. Земельну ділянку в межах села Круті Горби на яку протягом встановленого терміну дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд вказана документація не буде виготовлена, зарахувати до земель запасу міської ради громадської та житлової забудови - для будівництва житлових будинків, господарських будівель і споруд.

34.7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією.

35. Розглянувши клопотання від 23.02.2021 року БОНДАРЕНКО Альони Валеріївни, зареєстрованої вул. Костини, 10 с. Северинівка Білоцерківський район Київська область, про виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 1,7 га із земель комунальної власності, додані до неї копії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено бажане місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада,-

ВИРІШИЛА:

35.1 Дати дозвіл БОНДАРЕНКО Альоні Валеріївні, зареєстрованій вул. Костини, 10 с. Северинівка Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 3177100382 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,70 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Северинівка в адміністративних межах Таращанської міської ради згідно наданих графічних матеріалів.

35.2 БОНДАРЕНКО Альоні Валеріївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

35.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

35.4 Строк дії дозволу БОНДАРЕНКО Альоні Валеріївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

36 Розглянувши заяву від 25.02.2021 року КРИВОНОСА Олександра Васильовича, зареєстрованого вул. Молодіжна, 13 с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, по вулиці Свободи в межах с. Ківшовата Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи-платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 35, 116, 118, 121, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

36.1 Дати дозвіл КРИВОНОСУ Олександру Васильовичу, зареєстрованому вул. Молодіжна, 13 с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 3182400431 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га по вулиці Свободи в межах с. Ківшовата.

36.2 КРИВОНОСУ Олександру Васильовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

36.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

36.4 Строк дії дозволу КРИВОНОСУ Олександру Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

37. Розглянувши заяву від 25.02.2021 року ДЯЧЕНКО Любові Федорівни, зареєстрованої вул. Калинова, 52 с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,32 га по вулиці Калинова в межах с. Ківшовата, додані до неї копії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

37.1 Дати дозвіл ДЯЧЕНКО Любові Федорівні, зареєстрованій вул. Калинова, 52 с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 2108109520 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,32 га, яка знаходиться по вулиці Калинова в межах с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

37.2 ДЯЧЕНКО Любові Федорівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

37.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

37.4 Строк дії дозволу ДЯЧЕНКО Любові Федорівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

38. Розглянувши заяву від 25.02.2021 року КОЛНОГУЗА Петра Степановича, зареєстрованого вул. Богдана Хмельницького, 22 с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,20 га по вулиці Богдана Хмельницького в межах с. Ківшовата, додані до неї копії паспорту громадянина України, Довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

38.1 Дати дозвіл КОЛНОГУЗУ Петру Степановичу, зареєстрованому вул. Богдана Хмельницького, 22 с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 1523203411 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га по вулиці Богдана Хмельницького в межах с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

38.2 КОЛНОГУЗУ Петру Степановичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

38.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

38.4 Строк дії дозволу КОЛНОГУЗУ Петру Степановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки і власність для ведення особистого селянського господарства встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

39. Розглянувши заяву від 26.02.2021 року ІВАШИНИ Олега Петровича, зареєстрованого вул. Ярослава Мудрого, 24А с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,75 га по вулиці Ярослава Мудрого в межах с. Ківшовата, додані до неї копії паспорту громадянина України, Картки фізичної особи-платника податків, витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 06.11.2018 року, Свідоцтва про право на спадщину за заповітом, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

39.1 Дати дозвіл ІВАШИНІ Олегу Петровичу, зареєстрованому вул. Ярослава Мудрого, 24А с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 2491620514 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,75 га по вулиці Ярослава Мудрого в межах с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

39.2 ІВАШИНІ Олегу Петровичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

39.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

39.4 Строк дії дозволу ІВАШИНІ Олегу Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки і власність для ведення особистого селянського господарства встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

40. Розглянувши заяву від 26.02.2021 року ЖИТНИК Наталії Іванівни, зареєстрованої вул. Богдана Хмельницького, 24 с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,20 га по вул. Богдана Хмельницького, 24 в межах с. Ківшовата, додані до неї копії паспорту громадянина України, Картки фізичної особи-платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

40.1 Дати дозвіл ЖИТНИК Наталії Іванівні, зареєстрованій вул. Богдана Хмельницького, 24 с. Ківшовата Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 2366204283 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га по вулиці Богдана Хмельницького, 24  в межах с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

40.2 ЖИТНИК Наталії Іванівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

40.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

40.4 Строк дії дозволу ЖИТНИК Наталії Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки і власність для ведення особистого селянського господарства встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

41. Розглянувши заяву від 04.03.2021 року МАЗУРЕНКО Альони Валеріївни, зареєстрованої вул. Шкільна, 43А с. Буда Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,19 га по вулиці Шкільна в межах с. Буда, додані до неї копії паспорту громадянина України, Картки фізичної особи-платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, інформаційна довідка, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

41.1 Дати дозвіл МАЗУРЕНКО Альоні Валеріївні, зареєстрованій вул. Шкільна, 43А с. Буда Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 3054018362 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,19 га по вулиці Шкільна в межах села Буда згідно наданих графічних матеріалів.

41.2 МАЗУРЕНКО Альоні Валеріївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

41.Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

41.4 Строк дії дозволу МАЗУРЕНКО Альоні Валеріївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки і власність для ведення особистого селянського господарства встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

 

 

Міський голова                                                                    Михайло КРИВОШЕЄВ

 

м. Тараща

16 квітня 2021 року

№ 323 – 07 – VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь