A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відділ соціального захисту населення Таращанської міської ради повідомляє про можливість звернення за призначенням допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях

Дата: 23.06.2021 10:47
Кількість переглядів: 248

Відділ соціального захисту населення Таращанської міської ради повідомляє про можливість звернення за призначенням допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях за допомогою комплексної послуги «єМалятко» без надання посвідчення багатодітної сім’ї.

Відповідно до пункту 7 Порядку виплати допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2019 р. № 250 «Деякі питання надання соціальної підтримки багатодітним сім’ям» (зі змінами), якщо заявник виявив бажання отримати послугу з призначення допомоги під час надання комплексної послуги “єМалятко”, орган соціального захисту населення призначає допомогу на підставі відомостей, отриманих у порядку інформаційної взаємодії, відповідно до Порядку надання комплексної послуги «єМалятко», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини» (зі змінами).

У такому разі орган соціального захисту населення призначає допомогу без подання заявником посвідчення батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї або довідки багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї, а також інших документів, передбачених цим пунктом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь