A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Інформація щодо попередження пожеж під час збирання врожаю

Дата: 23.07.2021 16:00
Кількість переглядів: 534

Жнива – напружена для хліборобів пора та пожежонебезпечний період для рятувальників. З настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність загоряння лісів та сільгоспугідь. Особливу небезпеку створюють спекотна погода, сухі хліба, людська недбалість та безвідповідальність.

 

Аби запобігти виникненню пожеж та зберегти врожай необхідно пам’ятати, що, випалювання стерні, сухої трави, поживних залишків соломи на полях може призвести до пожеж на сусідніх полях, на територіях приватних домоволодінь, лісопосадках, відключень повітряних ліній електропередач надвисокої напруги, а це призведе до великих матеріальних та економічних збитків. Дим, який виникає внаслідок горіння та тління, може призвести до виникнення алергічних захворювань у людей, а також завдати значної шкоди навколишньому середовищу.

 

Разом з тим, відділ економічного та агропромислового розвитку, торгівлі, інвестицій та міжнародної співпраці виконавчого комітету Таращанської міської ради, звертається до керівників сільськогосподарських підприємств громади з проханням вжити необхідних заходів щодо недопущення виникнення пожеж під час збирання та зберігання врожаю.

 

Варто нагадати керівникам господарств, що згідно із Законом України «Про пожежну безпеку» питання забезпечення протипожежного захисту покладені персонально на них. А тому потрібно зробити належні висновки і за час, що залишився, усунути недоліки в питаннях підготовки до охорони нового врожаю від пожеж.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь