A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про соціальні гарантії в період опалення

Дата: 20.10.2021 13:26
Кількість переглядів: 1130

Фото без опису

В Таращанській територіальній громаді розпочато опалювальний період з 16 жовтня 2021 року відповідно до рішення виконавчого комітету Таращанської міської ради від 13 жовтня 2021 року № 411-VIII "Про початок опалювального сезону 2021/2022 на території Таращанської міської територіальної громади".

Враховуючи зазначене рішення, відповідно до Порядку призначення житлових субсидій населенню, відділ соціального захисту населення Таращанської міської ради повідомляє, що перерахунок житлових субсидії  на опалювальний період 2021-2022 років проведено автоматично без особистого звернення громадян для:

домогосподарств, які отримували субсидію в неопалювальний період (з травня 2021 року);

домогосподарств, яким в неопалювальний період вона була призначена в розмірі 0,00 грн.

 Автоматичне призначення житлових субсидій на наступний період проведено після отримання інформації:

  про доходи осіб з Державного реєстру фізичних осіб — платників податків, а також про групу платників єдиного податку, до якої належить фізична особа — підприємець, що обрала спрощену систему оподаткування – з ДФС; 

 про доходи осіб та сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування – з ПФУ.

Житлові субсидії з 01 жовтня 2021 року розраховані відповідно до доходів, отриманих у І-ІІ кварталах 2021 року, пенсії за попередній місяць.

Проте, звернутися до місцевого відділу соціального захисту населення, а в сільській місцевості до спеціалістів ЦНАПу за призначенням житлових субсидій потрібно наступним громадянам:                     

у яких відбулися зміни у складі зареєстрованих осіб, зміни соціального стану та будь-які інші.

яким житлова субсидія надавалася у грошовій безготівковій формі;

яким субсидія була призначена за фактичним місцем проживання (орендарі житлових приміщень, внутрішньо переміщені особи);

яким субсидія була призначена без урахування окремих осіб з числа зареєстрованих у житловому приміщенні, які не проживають за місцем реєстрації.

          Пільги на житлово – комунальні послуги для населення будуть нараховуватися автоматично з урахуванням послуги опалення житлового приміщення. Норми використання залишилися незмінними, в порівнянні з минулим роком, і залежать відповідно від складу та площі домогосподарства.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами: 5-37-32, 097-951-58-39.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь