A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ТАРАЩАНСЬКА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ:

Дата: 10.11.2021 14:54
Кількість переглядів: 238

У січні – жовтні 2021 року послугами Таращанською філією Київського обласного центру зайнятості скористалося 1155 осіб. Статус безробітного мали 951 особа.

Кар’єрними радниками філії надається весь перелік послуг щодо забезпечення громадян роботою. Так, за сприянням служби зайнятості у період січень – жовтень 2021 року роботу отримали 509 осіб. Рівень працевлаштування безробітних громадян склав 49,1 %.     

Протягом десяти місяців 2021 року проходили професійне навчання 53 безробітних.

У громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру брали участь 154 незайняті особи.

За десять місяців цього року до філії надійшло 527 вакансій від 125 роботодавців, 82,9 % з яких було укомплектовано. Середній розмір заробітної плати у вакансіях становить 6557,00 гривень.

Станом на 01.11.2021 року отримують послуги 207 осіб, з яких мають статус безробітного 192 особи. Допомогу по безробіттю отримують 171 особа.

Найбільш затребувані професії, на які сьогодні є попит, це професії висококваліфікованих працівників – продавець-консультант, кухар, бісквітник, тістороб,  оператор машинного доїння, свинар, птахівник, робітник з догляду за тваринами, забійник, обвалювальник м'яса, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, слюсар-ремонтник, оператор котельні, водій автотранспортних засобів, дорожній робітник, вантажник, а також: лікар, менеджер (управитель) із збуту, фахівець з методів розширення ринку збуту (маркетолог).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь