A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 29.07.2019 15:27
Кількість переглядів: 447

25 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради під головуванням міського голови Велієва В.В. У роботі взяли участь 7 членів виконавчого комітету Таращанської міської ради із 13 осіб загального складу.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 14 питань.

  З метою подальшого визначення цілей та пріоритетів розвитку міста, а також аналізу роботи у цьому напрямку на засіданні заслухано питання «Про розгляд звіту соціально-економічного та культурного розвитку м. Тараща за І півріччя 2019 року».

  Директори комунальних підприємств міської ради «Таращаводоканал», «Тараща ЖЕП», «Таращаблагоустрій» прозвітувалися  щодо виконання показників фінансових планів за І півріччя 2019 року.

  Планово та традиційно на засіданні було прийнято рішення «Про святкування Дня міста Тараща», у цьому році ми вітаємо місто з Днем його народження 21 вересня 2019 року. Затверджено склад оргкомітету для організації підготовчої роботи по розробленню святкової програми до Дня міста Тараща у складі 14 осіб.

  На виконання повноважень щодо захисту прав неповнолітніх мешканців міста, а особливо дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування прийняті рішення: «Про стан виховання та утримання двох неповнолітніх дітей в сім’ї ***», «Про постановку на квартирний облік ***, як особи із числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування».

     Благоустрій міста та збереження оточуючого середовища знаходиться під постійним контролем виконавчого комітету. В рамках повноважень прийняті рішення «Про надання дозволів на порушення об’єктів благоустрою», «Про видалення аварійних та сухостійних дерев на території м. Тараща».   

Відповідно до міської комплексної Програми «Турбота» на 2019 рік виділені кошти для виплати нецільових  матеріальних допомог вісьмом тяжкохворим мешканцям міста та три матеріальні допомоги учасникам антитерористичної операції.

         Також, на даному засіданні, членами виконавчого комітету було прийняті рішення щодо погодження проведення благоустрійних робіт з метою укріплення схилу, надано дозволи на підключення до міської водомережі, погоджено встановлення двох металевих автозупинок по вул. Дачна та Ярослава Мудрого, «Про постановку на квартирний облік та зняття громадян міста Тараща», «Про затвердження Акту прийому-передачі квартири у комунальну власність територіальної громади м. Тараща», «Про затвердження проектно-кошторисної документації».

  З метою аналізу виконання діючого законодавства щодо розгляду звернень громадян, на засіданні виконавчого комітету розглянуто питання стану роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Таращанської міської ради за ІІ квартал 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь