A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

НКРЕКП майже утричі знизила тариф на передачу електричної енергії з 1 вересня 2019 року.

Дата: 05.09.2019 09:27
Кількість переглядів: 454

30 серпня 2019 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг ухвалила постанову №1781, якою тариф на послуги з передачі електричної енергії зменшено до 116,54 грн/МВт год.

Нагадаємо, що у зв’язку з запровадженням ринку електричної енергії з 1 липня 2019 року, згідно постанови НКРЕКП від 07.06.2019 №954, тариф на передачу електричної енергії було встановлено на рівні 347,43 грн/МВт·год (без урахування податку на додану вартість). Постановою НКРЕКП №1141 від 12.07.2019 з 1 серпня 2019 року тариф на послуги з передачі електричної енергії було встановлено на рівні 312,14 грн/МВт·год (без урахування податку на додану вартість).

Значне зростання (до 25%) вартості електричної енергії після запуску ринку електроенегії негативно вплинуло на фінансово-економічний стан підприємств водопостачання та міського електротранспорту і на становище ЖКГ в цілому, а також спричинило сповільнення економіки по всій країні.

Асоціація міст України неодноразово зверталася до центральних органів виконавчої влади щодо зменшення вартості електричної енергії в цілому. Так 26 липня АМУ направила лист до Прем’єр-міністра щодо вирішення проблем підприємств водопостачання та водовідведення, які виникли через запуск оптового ринку електроенергії.

5 серпня Виконавчий директор АМУ О.Слобожан взяв участь у пресконференції щодо проблем підприємств водопостачання через запуск оптового ринку електроенергії.

 Більше інформації можете отримати на сайті:

 http://www.auc.org.ua/novyna/nkrekp-mayzhe-utrychi-znyzyla-taryf-na-peredachu-elektrychnoyi-energiyi-z-1-veresnya-2019 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь