A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Вивозьте сміття на дальню площадку сміттєзвалища по вулиці Білоцерківська!

Дата: 13.12.2019 15:19
Кількість переглядів: 1032

В результаті життєдіяльності кожна людина кожного дня накопичує безліч непотрібного сміття: починаючи від пластикової тари, консервних банок, обгорток від різноманітних виробів, закінчуючи зламаною технікою та будматеріалами. Щодня ми стикаємося з різними відходами: вдома, на роботі, в парку, біля торгових точок…

Потрібно пам’ятати, що винесення сміття за межі власної території та складування його на прилеглих  узбіччях до Ваших  будинків та земельних ділянок не знімає відповідальності з господаря і порушує правила благоустрою.

Проте кожен таращанець  бажає бачити наше славне містечко охайним і привабливим, де узбіччя вулиць не захаращені різним непотребом та обрізаним гіллям дерев. Саме підтримкою чистоти в Таращі займаються комунальне підприємство «Таращаблагоустрій» та комунальне підприємство «Тараща ЖЕП». Після складання договору на вивезення твердих побутових відходів та оплати даної послуги, працівники даних підприємств вчасно заберуть сміття біля Вашого будинку.

Багато жителів міста Тараща безоплатно вивозять та розміщують свої ТПВ на території сміттєзвалища по вулиці Білоцерківська. Однак більшість таращанців при самому заїзді на полігон викидають своє сміття та інший непотріб. Через таке безвідповідальне та нахабне ставлення з ганьбою і образою думаєш про свідомість людей, яка їм дана природою. Адже окрім того, що залишені пакунки і мішки обабіч під’їзної дороги спонукають і інших необдумано викидати сміття майже на дорозі, дані відходи часто заважають проїзду наступних машин після них.

Тому просимо всіх хто вивозить сміття власними автівками думати не лише про себе, а й про інших, та завозити і залишати  його на дальній площадці полігону (сміттєзвалища) по вулиці Білоцерківська.  Тому, що на прибирання даного сміття залучаються кошти міського бюджету.

Іноді задумуйтесь про наслідки та дбайте не лише про власний комфорт і потреби, адже ми всі прагнемо кращого життя та майбутнього.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь