A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

З прийдешнім Днем Державного Прапора та Днем Незалежності рідної неньки України!

Дата: 21.08.2020 13:16
Кількість переглядів: 496

Фото без опису

Шановні жителі та гості міста Тараща і району.

 

   Прийміть найсердечніші вітання з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 29-ої річниці Дня Незалежності України, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй найбагатшій і найчарівнішій українській землі.

 

   Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка пройшовши випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.

 

   Сьогодні ми знову змушені, як і багато попередніх поколінь українців, відстоювати нашу незалежність із зброєю в руках. Кожен з нас має бути небайдужим волонтером та справжнім патріотом своєї держави. Адже тисячі життів наших співвітчизників – це та ціна, яку змушена платити вся Україна, щоб відстояти свій суверенітет і своє право самостійно обирати своє майбутнє.

 

   Проте саме цього святкового дня в серцях кожного українця серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці.

 

   Нехай потужне джерело Вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та рішучості будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.

 

   Хай свято Незалежності духмяним запахом українського хліба принесе у Ваші домівки щастя, добро, порозуміння, згуртованість, мир та любов!

 

Слава Україні!

 

     З повагою міський голова Валерій Велієв


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь