Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

З прийдешнім Днем Державного Прапора та Днем Незалежності рідної неньки України!

Дата: 21.08.2020 13:16
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

Шановні жителі та гості міста Тараща і району.

 

   Прийміть найсердечніші вітання з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 29-ої річниці Дня Незалежності України, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй найбагатшій і найчарівнішій українській землі.

 

   Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка пройшовши випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.

 

   Сьогодні ми знову змушені, як і багато попередніх поколінь українців, відстоювати нашу незалежність із зброєю в руках. Кожен з нас має бути небайдужим волонтером та справжнім патріотом своєї держави. Адже тисячі життів наших співвітчизників – це та ціна, яку змушена платити вся Україна, щоб відстояти свій суверенітет і своє право самостійно обирати своє майбутнє.

 

   Проте саме цього святкового дня в серцях кожного українця серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці.

 

   Нехай потужне джерело Вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та рішучості будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.

 

   Хай свято Незалежності духмяним запахом українського хліба принесе у Ваші домівки щастя, добро, порозуміння, згуртованість, мир та любов!

 

Слава Україні!

 

     З повагою міський голова Валерій Велієв


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь