A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Таращанському районі

Дата: 03.06.2019 16:33
Кількість переглядів: 526

Міжнародний день захисту дітей – одне з найстаріших міжнародних свят. В Україні цей день відзначається із 1998 року.  У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей. Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу.

У Міжнародного дня дітей є свій офіційний символ – прапор. На зеленому полотні, який символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі розміщені фігурки ? червона, жовта, синя, біла і чорна. Ці людські фігурки символізують різноманітність і терпимість. Знак Землі, розміщений в центрі, ? це символ нашого загального дому.

У Таращанському районі також відсвяткували Міжнародний день захисту дітей. Розважальні заходи пройшли  у м. Тараща в сквері «Дитячий» по вулиці Паркова. Присутні на святі діти танцювали, співали, приймали участь у різноманітних конкурсах, пізнавальних майстер-класах та розважальних заходах. Талановитість наших дітей безмежна, що і було продемонстровано.

Діти отримали багато подарунків, таких як:  морозиво від  Таращанської міської ради; безкоштовні атракціони за сприяння благодійного фонду «Фортеця»;  призи за участь в конкурсах та солодкі подарунки від Народного депутата України Віталія Гудзенка.

Але День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь