A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Шановні учасники бойових дій, жителі та гості міста!

Дата: 13.10.2020 14:09
Кількість переглядів: 386

Фото без описуФото без опису


       Сердечно вітаю всіх з прийдешнім Днем захисника України!

 

   В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму.

 

   Шановні учасники бойових дій, прийміть сердечні слова подяки з нагоди цього величного свята та за Вашу мужність, відданість і патріотизм перед рідною державою. День  захисника   України   – це   свято   нескорених,     адже незважаючи на всі випробування дух нашого народу не вдається зламати жодному з ворогів. Весь український народ віддає данину шани і поваги Вам, тому що інтереси своєї Батьківщини та її суверенності Ви поклали вище за власне життя, а також найщиріші слова подяки і низький уклін Вашим батькам, котрі виростили справжніх та нездоланних патріотів нашої нації.

 

   Однак цей день є не лише радісним і святковим, але водночас сумним та скорботним. Адже під час буремних подій на Сході України, котрі продовжуються і по нині, ми з гіркотою сліз згадуємо і вшановуємо пам'ять загиблих українських воїнів, серед яких свій вічний сон знайшли і наші таращанці: Кабанов Сергій Леонідович, Волошин Сергій Володимирович, Синявський Віталій Валерійович, Корнієнко Рустам Азерович, Молодорич Олексій Сергійович, Борсук Марат Миколайович. Це свято насправді всенародне, освячене вірою та окроплене кров’ю.

 

   Також не слід забувати про волонтерів. Простих людей без військової підготовки чи професійних навичок, але з великим серцем і чуйною душею, які своє особисте життя та справи відклали на другий план та з вірою в перемогу і впевненістю у власних силах щодня допомагають й підбадьорюють наших сучасних героїв задля вільного життя всієї країни.

 

   Бажаю усім Вам незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і побажань.


Слава Україні!

 

    З повагою міський голова Валерій Велієв


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь