A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

З Днем захисника України!

Дата: 14.10.2020 11:11
Кількість переглядів: 402

 

14 жовтня в України святкують День захисника України!

   Саме сьогодні найшанобливіші слова подяки та безмежних побажань звучать в першу чергу для усіх учасників бойових дій, які мужньо та нездоланно вірили, відстоювали і продовжують боротися за право всього українського народу жити спокійно на вільній батьківській землі.

    Цього дня кожен з нас поспішає привітати рідних, близьких та знайомих, що носять почесне звання Захисника України. Відважні, вольові, витривалі та сильні, кожен з цих людей уособлює в собі еталон справжнього чоловіка.

   Проте не забуваймо про тих, хто приніс себе в жертву під час запеклих військових боїв за мир і спокій нашої Батьківщини. Безліч матерів, жінок та дітей так і не дочекалися повернення з фронту своїх сміливих та відданих солдат, що переконливо вірили в світле та щасливе майбутнє для своїх дітей, для своїх нащадків, для нас…

   В знак пошани та невідплатного боргу всіх таращанців перед військовими, що виборювали для кожного українця свободу і мир, сьогодні о 10:00 год за участю міського голови міста Тараща Валерія Велієва, заступника міського голови Вадима Левицького, секретаря міської ради Юлії Щербатюк, директорів комунальних підприємств міста були покладенні квіти до меморіалу Слави, пам’ятника «Афганцям»,  пам’ятника «Прикордонникам», пам’ятника «Героям Небесної Сотні» і до памятника славного таращанця Кабанова Сергія Леонідовича та вшановано хвилиною мовчання пам'ять усіх українських військових, за їх патріотизм та відданість своїй нації.

Пам’ятаймо наше минуле, бо воно творило наше сьогодення…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь