A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ІІ сесія Таращанської міської ради VIII скликання

Дата: 23.12.2020 14:12
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

24 грудня 2020 року о 10.00 відбудеться засідання ІІ сесії Таращанської міської ради VIII скликання, в ході якої будуть розглянуті питання:

1. Про затвердження структури, загальної чисельності, штатного розпису апарату Таращанської міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік.

2. Про створення фінансового управління Таращанської міської ради, затвердження Положення про  управління Таращанської міської ради та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.

3. Про створення відділу освіти Таращанської міської ради, затвердження Положення про відділ освіти  Таращанської міської ради та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.

4. Про створення відділу культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради, затвердження Положення про відділ культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.

5. Про створення відділу соціального захисту населення Таращанської міської ради, затвердження Положення про відділ соціального захисту населення Таращанської міської ради та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.

6. Про створення «Служби у справах дітей та сім’ї» Таращанської міської ради, затвердження Положення про «Службу у справах дітей та сім’ї» Таращанської міської ради та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.

7. Про створення комунального підприємства « Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради та затвердження його Статуту.

8. Про зміну засновника та затвердження Статуту комунального закладу Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня».

9. Про зміну засновника та затвердження Статуту комунального закладу Таращанської міської ради «Таращанський центр первинної медико-санітарної допомоги».

10. Про затвердження Положення про «Реєстр Таращанської територіальної громади Київської області.

11. Про затвердження акту приймання–передачі  майна сектору культури, молоді та спорту Таращанської районної державної адміністрації Київської області.

12. Про затвердження акту приймання–передачі відділу освіти і науки Таращанської районної ради Київської області.

13.  Про затвердження акту приймання–передачі комунального некомерційного підприємства Таращанської районної ради «Таращанська центральна районна лікарня».

14. Про затвердження акту приймання–передачі некомерційного підприємства Таращанської районної ради «Таращанський центр первинної медико – санітарної допомоги».

15. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 17.04.2018 року № 573-38-VII скликання «Про затвердження Програми «Питна вода» на 2018-2020 роки».

16. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 19.12.2019 року № 951-63-VII скликання «Про міський бюджет міста Тараща на 2020 рік».

17. Про затвердження Програми «Питна вода на 2021 рік».

18. Про затвердження Програми «Підвищення безпеки дорожнього руху в населених пунктах Таращанської міської ради на 2021 рік».

19. Про затвердження Програми «Розвитку благоустрою та інфраструктури населених пунктів Таращанської міської ради на 2021 рік»

20. Про затвердження програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанський центр первинної медичної (медико–санітарної) допомоги на 2021 рік».

21. Про затвердження Програми «Фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» на 2021 рік».

22. Про умови оплати праці голови Таращанської міської ради VIII скликання.

23. Про бюджет Таращанської міської територіальної громади на 2021 рік.

24. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації щодо безоплатної передачі у власність земельних ділянок громадянам.

25. Про надання земельних ділянок громадянам в оренду для ведення городництва.

26. Про надання дозволу на передачу в користування земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання дозволу на укладення договору оренди земельної ділянки, наданої під будівництво житлового будинку.

27. Про затвердження землевпорядної документації  та передачу земельних ділянок у власність громадянам в межах міста Тараща.

28. Про надання згоди на укладення договорів оренди земельних ділянок.

29. Про надання дозволу на виготовлення землевпорядної документації щодо користування земельними ділянками.

30. Про виділення земельної ділянки.

31. Про затвердження додатку до містобудівної документації «Схема розміщення малих архітектурних форм в м. Тараща Київської області».

32. Про погодження розміщення об’єктів електроенергетики.

33. Про закріплення земельної ділянки для проведення благоустрою.

34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою ТОВ «Лайфселл».

35. Про надання дозволу на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту.

36. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації щодо відведення земельної ділянки у власність.

37. Про затвердження технічної документації із землеустрою ПАТ «Укртелеком».

38. Про розгляд депутатського звернення Ілляшенка Ф.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь