A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відкрився найбільший сервісний центр МВС в Україні

Дата: 18.02.2021 10:14
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

Один з найстаріших і найвідоміших сервісних центрів МВС України прийматиме громадян за іншою адресою. 04 лютого 2021 року сервісний центр МВС № 8041, що працював в м. Києві на вулиці Туполєва, 19, переїхав у сучасне просторе приміщення на вулицю Перемоги, 20, що у Святошинському районі столиці.

«Сервісний центр МВС на Туполєва має давню історію, датовану ще 1943 роком. Тогоріч у листопаді вперше після визволення Києва був офіційно зареєстрований автомобіль — автівка НКВС УРСР з номерами ФП45-45. Вже 77 років найстаріший заклад здійснює реєстраційні операції авто. Тепер старе приміщення в минулому. В оновлених сервісних центрах МВС працюємо тільки з новими підходами до надання послуг — за принципами клієнтоорієнтованості, «єдиного вікна» та екстериторіальності» — зазначив перший заступник начальника Головного сервісного центру МВС Юрій Смольянінов.

Серед основних переваг оновленого центру – розширення переліку послуг, просторий open space – понад 2 000 м², використання сучасних технологій та клієнтоорієнтований персонал, 850-дюймовий LED екран електронної черги, велика загальна площа території – 3,5 га, заїзд із двох напрямів (вул. Мельниченка та вул. Перемоги), територія під автодром для складання іспитів, просторий майданчик  для експертів (вміщує понад 50 автівок, зокрема, великогабаритних), парковка для 600 авто.

Розділені зони надання послуг створюють комфортні умови для перебування в сервісному центрі МВС. На першому поверсі — велика зала, де надаються послуги з реєстрації транспортних засобів, видачі довідок про несудимість, свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів, а також з надання витягу з Єдиного державного реєстру транспортних засобів. На другому поверсі здійснюється обмін та відновлення посвідчення водія.

У приміщенні встановлений термінал електронної черги, в якому після завершення карантину відвідувачі отримуватимуть талони електронної черги на поточний день. Наразі ж послуги надаються за попереднім записом через функціонал е-черги на сайті Головного сервісного центру МВС.

У новому сервісному центрі МВС передбачені зручності для маломобільних груп населення та відвідувачів з дітьми. Тут встановлена вебкамера, за допомогою якої на офіційних вебсайтах сервісних центрів МВС в онлайн-режимі можна переглянути процес обслуговування і завантаженість центру.

Сервісні центри МВС постійно на зв’язку: із запитаннями, подяками та скаргами можна звертатись до Головного сервісного центру МВС  за телефоном (044) 290 19 88. Також консультації надаються на офіційній сторінці в Facebook, а відповіді на поширені питання та новини сервісних центрів МВС можна знайти на сайті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь