A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Конкурс на одержання субгранту «Створення центрів агрокомпетенцій/агрохабів з надання комплексних послуг для агровиробників плодово-овочевої та ягідної продукції»

Дата: 25.02.2021 11:13
Кількість переглядів: 287

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО розглядає можливість надання субгрантів українським суб’єктам підприємницької діяльності, неурядовим громадським організаціям, або бізнес-асоціаціям для сприяння економічному зростанню сільськогосподарських виробників у секторі виробництва плодово-овочевої та ягідної продукції та відповідно підвищенню добробуту сільських громад України шляхом створення більш конкурентного середовища та розширення бізнесу.

За допомогою субгрантів Програма АГРО розвиватиме центри агрокомпетенцій/агрохаби, запроваджуючи комплексні консультаційні та сервісні послуги, спрямовані на підтримку ефективності вирощування плодово-овочевої та ягідної продукції, підвищення продуктивності та рентабельності шляхом використання ефективних інструментів моніторингу, прогнозування та підвищення прибутковості в т.ч. внаслідок консолідації та кооперативного збуту продукції.

МЕТА ЗАПИТУ:

Метою субгрантів є створення умов для покращення доступу сільськогосподарських виробників до сучасних інформаційно-консультаційних, сервісних, лабораторних та технологічних послуг,  послуг з забезпечення засобами виробництва та передпродажної підготовки та збуту виробленої плодово-ягідної продукції. Ці субгранти також покращать здатність виробників дотримуватися стандартів простежуваності та якості продукції, що буде сприяти збільшенню обсягів виробництва та продажу продукції за міжнародними стандартами якості та безпечності, впровадженню міжнародних практик біобезпеки та зменшенню негативного впливу на навколишнє середовище.

Проект AГРО заохочує заявки від організацій, які відповідають вищезазначеним критеріям прийнятності та демонструють наступне:

  1. Заявники можуть бути суб’єкти підприємницької діяльності, неурядові організації або бізнес-асоціації, які офіційно зареєстровані в Україні, засновані, створені та визнані відповідними органами влади України, дотримуються законодавства України та всім вимогам цивільного права та Податкового кодексу України
  2. Заявники повинні мати принаймні 2 роки досвіду в організації видів діяльності, які пов’язані з наданням інформаційно-консультаційних чи сервісних послуг, постачання засобів виробництва або ж акумуляції, переробки та реалізації сільськогосподарської продукції.
  3. Заявники повинні мати принаймні персонал на такі посади:
  • Координатор проекту (ключовий персонал), вища освіта у сфері управління, щонайменше 5 років досвіду в організації та проведенні семінарів/тренінгів, відмінні навички спілкування та письма, вільне володіння українською мовою;
  • 2-3 експерти/консультанти (ключовий персонал), які мають середню спеціальну чи  вищу освіту, щонайменше 5 років практичного досвіду у наданні інформаційно-консультаційних чи сервісних послуг, постачання засобів виробництва або ж акумуляції, переробки та реалізації сільськогосподарської продукції ММСП (переважно в галузі плодоовочівництва та ягідництва).
  1. Заявники повинні бути готовими співінвестувати у діяльність не менше 30% від загальної суми бюджету проекту.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОДАННЯ ЗАЯВКИ

Проект АГРО проведе передзаявочний on-line семінар 22 лютого 2021 р. з 12.00 до 14.00 години за київським часом. Зацікавлені заявники, які відповідають наведеним у Розділі III ЗПЗ № 25 критеріям прийнятності та бажають взяти участь у цьому семінарі, повинні підтвердити свою участь, надіславши ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону до 19 лютого 2021 р. на адресу agro.subawards@chemonics.com з посиланням у темі листа на RFA № 25.

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному форматі на нижчезазначену адресу електронної пошти з посиланням на RFA №25. Заявки повинні бути подані не пізніше 18:00 за місцевим часом 05 березня 2021 р. на адресу: agro.subawards@chemonics.com

Усі питання щодо ЗПЗ №25 просимо надсилати на ім’я менеджера відділу субгрантів і контрактів Аліну Пікінер, на електронну адресу: agro.subawards@chemonics.com з посиланням на RFA № 25 у темі листа.

Повний опис технічного завдання та інструкцій щодо підготовки та подання заявок наведені у Запиті на подання заявок на одержання субгранту (RFA/ЗПЗ) №25 за посиланням.

Додатки можна завантажити за посиланням.

 

За більш детальною інформацією та допомогою при підготовці та поданні  заявок звертайтеся за телефоном - (04566) 5-38-30.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь