A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Робочі зустрічі керівництва Таращанської районної філії Київського обласного центру зайнятості

Дата: 26.02.2021 09:00
Кількість переглядів: 272

За ініціативи керівництва Таращанської районної філії Київського обласного центру зайнятості відбулася ділова зустріч із представниками відділу «Таращанського бюро правової допомоги» Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – головними спеціалістами Катериною Помилуйко та Юлією Радіоновою.

У ході зустрічі домовлено про розширення консультацій з метою отримання кожним громадянином юридичної безоплатної первинної правової допомоги, а також можливість певної категорії осіб отримати безоплатну вторинну правову допомогу у передбачених законом випадках.

 

 

На днях  у приміщенні Таращанської районної філії Київського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч директора Сергія Лоли та керівника ТОВ «Продтовари Т» і ПОСП «Нива» Сергія Прищепенка.

У ході зустрічі обговорювали питання щодо перспектив працевлаштування кухонного персоналу шкіл, які перебувають на обслуговуванні ТОВ «Продтовари Т».

Разом з тим сторони запланували проведення тимчасових робіт у березні місяці цього року у ПОСП «Нива» із укомплектуванням робочих місць особами, які перебувають на обліку у районній службі зайнятості з пошуку роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь