A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОСАДОВОГО СКЛАДУ МІЖДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМАНДИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ДІТЕЙ-СИРІТ, ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ДІТЕЙ, ЯКІ ЗАЛИШИЛИСЬ БЕЗ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ І ДІТЕЙ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ

Дата: 03.03.2021 15:40
Кількість переглядів: 1209

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ТаращанськОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

 РІШЕННЯ 34 - VIII

 

23 лютого 2021 року                                                                                      м. Тараща

 

Про затвердження посадового складу міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які залишились без батьківського піклування і дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

 

 

Відповідно до пп.7 п. б) ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 5 Закону України «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», п. 20 постанови Кабінету Міністрів України від від 01.06.2020 року № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життвих обставинах», з метою забезпечення реалізації права дітей на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, прошу утворити та завтердити наступний посадовий склад міждисциплінарної команди для організації соціального заисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які залишились без батьківського піклування і дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, виконавчий комітет Таращанської міської ради,-

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити посадовий склад міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які залишились без батьківського піклування і дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, згідно з додатком (додається).

2. Уповноважити відділ «Служба у справах дітей та сім’ї» Таращанської міської ради щодо організації діяльності міждисциплінарної команди шляхом формування її персонального складу на підставі пропозицій суб’єктів для забезпечення допомоги кожній конкретній дитині, з переліку які зазначені в п.1 даного рішення, та проведення засідань міждисциплінарної команди.

 

 

Міський голова                                                               Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням виконавчого комітету

Таращанської міської ради

23.02.2021 № 34 - VIII

 

Посадовий склад міждисциплінарної команди

для організації соціального захисту дітей-сиріт,

дітей, позбавлених батьківського піклування,

дітей, які залишились без батьківського піклування

і дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

 

Голова комісії – міський голова 

Секретар комісії - завідувач сектору з питань опіки і піклування відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» Таращанської міської ради.

 

Члени міждисциплінарної команди:

 

Лікар загальної практики – сімейний лікар КНП Таращанської міської ради «Таращанський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» (за згодою).

Заступник начальника відділення поліції № 2 Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції в Київській області (за згодою).

Начальник  Таращанського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) (за згодою). 

Начальник відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» Таращанської міської ради.

Начальник відділу соціального захисту населення Таращанської міської ради.

Провідний фахівець відділу освіти Таращанської міської ради (психолог).

Заступник директора, начальник КЗ «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради.

Старший інспектор Таращанського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області (за згодою). 

Начальник відділу освіти Таращанської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь