A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на знесення аварійного індивідуального  житлового будинку за заявою Коваленко Н.І.

Дата: 22.03.2021 15:11
Кількість переглядів: 2586

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ТаращанськОЇ МІСЬКОЇИ РАДИ

 

       РІШЕННЯ №_____

23 березня 2021року                                                                                 м. Тараща

Про надання дозволу на знесення

аварійного індивідуального  житлового

будинку за заявою Коваленко Н.І.

 

Розглянувши заяву Коваленко Н.І., керуючись пунктом 1 статті 52, пунктом 6 статті 59, статтею 3 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 14 Закону України «Про основи містобудування”, п. 8 постанови Кабінету Міністрів України від 07.06.2017 № 406 «Про затвердження переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію», постановою Ради Міністрів УРСР від 26.04.1984 № 189 «Про порядок обстеження стану жилих будинків з метою встановлення жилих будинків з метою встановлення жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання», ст.7 Житлового Кодексу України, відповідно до акту обстеження технічного стану індивідуального житлового будинку від 17.03.2021року, враховуючи звернення власника Коваленко Наталії Іванівни від 15.03.2021року, виконавчий комітет Таращанської міської ради, -

 

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл Коваленко Наталії Іванівні на знесення житлового будинку (Літер «А, а») загальною площею 58,0 кв.м., що належить   Коваленко Н.І. на праві приватної власності згідно до витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 15.11.2019 № 188887842, розташованого за адресою: вул. Свободи, 67А с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області.
  2. Затвердити акт обстеження технічного стану індивідуального житлового будинку    від   17.03.2021року,    розташованого за адресою: вул. Свободи, 67А с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області.
  3. Визнати житловий будинок по вулиці Свободи, 67А в с. Ківшовата таким, що знаходиться в незадовільному технічному стані, не відповідає санітарно-технічним нормам, є непридатним для проживання та експлуатації.
  4. Списати та вилучити із обліку житлового фонду будинок №67А , що розташований по вулиці Свободи в с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області, що належить Коваленко Наталії Іванівні.

 

Міський голова                                                     Михайло КРИВОШЕЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь