A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Кар’єрні перспективи для молоді: у 2020-2021 учбовому році ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжує розвивати програму дуальної освіти для студентів

Дата: 30.03.2021 09:54
Кількість переглядів: 298

У 2020-2021 учбовому році ДТЕК Київські регіональні електромережі реалізує програму дуальної освіти у партнерстві з 5 навчальними закладами. Серед них — Таращанський державний технічний та економіко-правовий коледж, Поліський національний університет (м. Житомир), Київський національний університет будівництва та архітектури, ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» та Національний університет біоресурсів і природокористування України. В компанії за дуальною програмою вже працює 11 студентів.

Студенти, які беруть участь у програмі дуального навчання ДТЕК Київські регіональні електромережі, проходять навчання в структурних підрозділах компанії та отримують робоче місце за фахом.

Навчаються та працюють студенти на позиціях електромонтера, інженера, контролера, фахівця. За кожним учасником програми закріплено професійного наставника, який супроводжує на всіх етапах практичної частини навчання. Зі студентами уклали трьохсторонні договори на здобуття освіти за дуальною формою, а також строкові трудові договори. Вони щомісяця отримують офіційну зарплатню та на них поширюється дія соціального пакету, передбаченого для працівників компанії.

«ДТЕК як відповідальна і надійна компанія дбає про майбутнє України і підтримує талановиту молодь. Наразі ми уклали договори про партнерство з п’ятьма учбовими закладами та працевлаштували 11 студентів. Це взаємовигідна співпраця. Студенти отримують реальну практику і досвід, а не просто набір теоретичних знань. Навчальний заклад - практичну базу для учнів. А в нашу команду приходять підготовлені до специфіки галузі і підприємства спеціалісти», — зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Головні переваги дуального навчання в тому, що воно передбачає 70% практики на підприємстві та 30% теорії в навчальному закладі. В основі програми — закріплення здобутих знань в умовах виробництва. Дуальна освіта готує майбутніх працівників за потребами роботодавця. Після випуску студенти адаптовані та вміють працювати з обладнанням конкретного підприємства. Михайло Кустовський — один з випускників дуальної програми ДТЕК Київські регіональні електромережі, який успішно пройшов навчання та вже більше восьми місяців працює в компанії.

«Про дуальну форму освіти я дізнався, коли представники компанії завітали до нашого учбового закладу та розповіли про можливість вчитися, при цьому закріплювати теорію на практиці і, до того ж, отримувати зарплатню. З липня минулого року я працюю в ДТЕК Київські регіональні електромережі на посаді електромонтера з експлуатації розподільчих мереж. Працюю вахтовим методом 14 днів, в інші — навчаюсь. Вважаю, що ця програма дає студентам шанс підвищити свою компетенцію та знайти роботу ще до закінчення навчання. У майбутньому планую продовжити будувати кар'єру в компанії ДТЕК», — розповів Михайло Кустовський, електромонтер з експлуатації розподільчих мереж ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Для того щоб стати учасником програми дуального навчання ДТЕК Київські регіональні електромережі у майбутньому 2021-2022 навчальному році студент має здобувати освіту за спеціальністю, що пов’язана з енергетикою, навчатися на 3-4 курсі одного з навчальних закладів, що уклав угоду з компанією, заповнити анкету та пройти відбір. Подати заявку на дуальне навчання також можна через куратора групи у ВНЗ. Дізнатися більш детальну інформацію можна в Центрі підготовки та розвитку персоналу ДТЕК Київські регіональні електромережі за тел. +380672610383+380950414879.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь