A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на знесення аварійного житлового будинку за заявою Коваленко Н.І.

Дата: 16.04.2021 13:07
Кількість переглядів: 222

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ТаращанськОЇ МІСЬКОЇИ РАДИ

 

 РІШЕННЯ № 87 - VIII

 

12 квітня 2021 року                                                                               м. Тараща

 

Про надання дозволу на знесення

аварійного житлового будинку

за заявою Коваленко Н.І.

 

Розглянувши заяву Коваленко Н.І., керуючись пунктом 1 статті 52, пунктом 6 статті 59, статтею 3 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 14 Закону України «Про основи містобудування», п. 8 постанови Кабінету Міністрів України від 07.06.2017 № 406 «Про затвердження переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію», постановою Ради Міністрів УРСР від 26.04.1984 № 189 «Про порядок обстеження стану жилих будинків з метою встановлення жилих будинків з метою встановлення жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання», ст.7 Житлового Кодексу України, відповідно до акту обстеження технічного стану індивідуального житлового будинку від 17.03.2021року, виконавчий комітет Таращанської міської ради,-

 

                                                  ВИРІШИВ:

 

  1. Надати дозвіл Коваленко Наталії Іванівні на знесення житлового будинку (Літер «А, а») загальною площею 58,0 кв.м, що належить Коваленко Н.І. на праві приватної власності згідно витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 15.11.2019 № 188887842, розташованого за адресою: вул. Свободи, 67 А с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області.
  2. Затвердити акт обстеження технічного стану індивідуального житлового будинку від 17.03.2021 року, розташованого за адресою: вул. Свободи, 67 А с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області (додаток 1).
  3. Визнати житловий будинок по вулиці Свободи, 67 А в с. Ківшовата таким, що знаходиться в незадовільному технічному стані, не відповідає санітарно-технічним нормам, є непридатним для проживання та експлуатації.
  4. Списати та вилучити із обліку житлового фонду будинок №67 А, що розташований по вулиці Свободи в с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області, що належить Коваленко Наталії Іванівні.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Астапова.

 

 

Міський голова                                                              Михайло КРИВОШЕЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь