A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про виключення зі складу сім’ї та відмову у включенні до складу сім’ї осіб, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Таращанської міської ради

Дата: 16.04.2021 13:21
Кількість переглядів: 251

 

УКРАЇНА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ТАРАЩАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ № 109 - VIII

 

12 квітня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про виключення зі складу сім’ї та відмову у

включенні до складу сім’ї осіб, які перебувають

на квартирному обліку у виконавчому комітеті

Таращанської міської ради

 

Розглянувши заяву Пасічнюка Володимира Івановича від 24.02.2021, проживаючого по вул. Героїв Чорнобиля, 71а, кв. 29, м. Тараща Білоцерківського району про виключення зі складу сім’ї дочки та про включення до складу сім’ї онуків, а також додані документи, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 8, 12 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 № 470, врахувавши рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконкомі Таращанської міської ради, виконавчий комітет Таращанської міської ради, -

 

ВИРІШИВ:

 

1. Виключити зі складу сім’ї Пасічнюка Володимира Івановича, 18.11.1964 року народження, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Таращанської міської ради та користується правом позачергового одержання жилих приміщень, дочку - Пасічнюк Валентину Володимирівну, 1993 року народження, на підставі поданої заяви.

2. Відмовити у включенні до складу сім’ї Пасічнюка Володимира Івановича онуків – Калініченка Дмитра Юрійовича, 15.09.2007 року народження (свідоцтво серії 1-ОК № 072791 видане 21.09.2007 відділом реєстрації актів цивільного стану Таращанського районного управління юстиції Київської області) та Калініченка Олександра Юрійовича, 15.04.2014 року народження (свідоцтво про народження серії І-ОК № 258443, видане 06.05.2014 р. відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Таращанського районного управління юстиції у Київській області) у зв’язку з окремим місцем проживання дітей та їх матері, Калініченко (Пасічнюк) Вікторії Володимирівни в будинку батьків батька, Калініченка Юрія Володимировича, який проживає в с. Степок Білоцерківського району Київської області.

3. Виключити зі складу сім’ї Пасічнюка Володимира Івановича Калініченко (Пасічнюк) Вікторію Олександрівну, 31.07.1989 року народження, у зв'язку з окремим місцем проживання разом зі своєю сім'єю у складі чоловіка – Калініченка Юрія Володимировича та дітей, Калініченка Дмитра Юрійовича та Калініченка Олександра Юрійовича в будинку батьків чоловіка в с. Степок Білоцерківського району Київської області.

4. Внести зміни до Списку осіб, які перебувають на квартирному обліку при виконкомі Таращанської міської ради та користуються правом позачергового одержання жилих приміщень, враховуючи зміни відповідно до     п. 1, п. 2, п. 3даного рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Астапова.

 

 

Міський голова                                                               Михайло КРИВОШЕЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь