A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про затвердження містобудівної документації детального плану території кварталу в межах вулиць Набережна, Шевченка, Садова та ставка № 3 «П’ятещанський» для обґрунтування перспективної садибної житлової забудови в с. Лук'янівка

Дата: 21.04.2021 10:19
Кількість переглядів: 213

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТаращанськА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 300-07-VIІІ

 

16 квітня 2021року                                                                                   м. Тараща

 

Про затвердження

містобудівної документації

детального плану території

кварталу в межах вулиць Набережна,

Шевченка, Садова та ставка № 3

«П’ятещанський» для обґрунтування

перспективної садибної житлової забудови

в с. Лук'янівка

 

Розглянувши клопотання виконкому Таращанської міської ради від 11 березня 2021 року № 192 про розгляд та затвердження містобудівної документації „Проєкт детального плану території кварталу в межах вулиць Набережна, Шевченка, Садова та ставка № 3 «П’ятещанський» для обґрунтування перспективної садибної житлової забудови в с. Лук'янівка, Таращанського району, Київської області“, розробленого ФО-П Глухеньким Олексієм Миколайовичем, що має Кваліфікаційний сертифікат відповідального виконавця окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єкта архітектури серія АА №002214, згідно рішення Лук'янівської сільської ради від 11.09.2020 р. № 447-52-VII.

Враховуючи Протокол громадських слухань від 18.12.2020 року проєкту детального плану території кварталу в межах вулиць Набережна, Шевченка, Садова та ставка № 3 «П’ятещанський» для обґрунтування перспективної садибної житлової забудови в с. Лук'янівка, Таращанського району, Київської області, взявши до уваги пропозиції витягу з Протоколу №3 від 31.12.2020 року засідання архітектурно-містобудівної ради при секторі містобудування, архітектури та будівництва Таращанської районної державної адміністрації та інформацію щодо усунення наданих архітектурно - містобудівної радою зауважень, а також заяву від 23.02.2021 року №2 Фізичної особи-підприємець Глухенького Олексія Миколайовича, про завершення розробки проєкту детального плану території кварталу в межах вулиць Набережна, Шевченка, Садова та ставка № 3 «П’ятещанський» для обґрунтування перспективної садибної житлової забудови в с. Лук'янівка, Таращанського району, Київської області (доданий до неї), керуючись ст.ст.12, 95 Земельного Кодексу України, ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.2, 8, 10, 16, 19, 20, 21, 24 Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності”, ст.ст.2, 5, 7, 12, 20, 21 Закону України „Про основи містобудування”, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 р. № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи пропозиції постійної комісії міської ради з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, міська рада,-

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Проєкт детального плану території кварталу в межах вулиць Набережна, Шевченка, Садова та ставка № 3 «П’ятещанський» для обґрунтування перспективної садибної житлової забудови в с. Лук'янівка, Таращанського району, Київської області, виготовлений архітектором Глухеньким О.М.

2. Оприлюднити дане рішення шляхом його опублікування в засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті міської ради протягом 10 робочих днів з дня його затвердження.

3.Передати матеріали затвердженого детального плану територій на зберігання сектору архітектури та містобудування виконавчого комітету Таращанської міської ради, як невід’ємну частину Генерального плану населеного пункту.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на головного спеціаліста сектору архітектури та містобудування виконавчого комітету Таращанської міської ради Л. СЛІПКО.

 

 

Міський голова                                                            Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

м. Тараща

16 квітня 2021 р.

№ 300-07-VIII


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь