A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації щодо відведення земельних ділянок у власність громадян (частина 1)

Дата: 21.04.2021 11:17
Кількість переглядів: 403

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 324-07-VIII

 

16 квітня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку

землевпорядної документації щодо

відведення земельних ділянок

у власність громадян

 

1. Розглянувши клопотання від 18.12.2020 року Адвокатського об’єднання «Казачук та партнери», юридична адреса м. Київ пр. Перемоги, 52/2 (офіс Громадської організації «ВО Авто Євро Сила»), в інтересах громадянина України СТРУЦІНСЬКОГО Андрія Андрійовича, (адреса для листування 03057, м. Київ пр. Перемоги, 52/2 (офіс Громадської організації «ВО Авто Євро Сила») про забезпечення реалізації визначеного законом права на набуття права власності на земельні ділянки на підставі безоплатної передачі із земель комунальної власності шляхом виділення Струцінському А.А. земельної ділянки в межах та/або поза межами с. Ківшовата Таращанського району Київської області для ведення особистого селянського господарства орієнтовним розміром 1,9968 гектара та надання дозволу на розробку проекту землеустрою по відведенню земельної ділянки в межах та/або поза межами с. Ківшовата Таращанського району, Київської області для ведення особистого селянського господарства орієнтовним розміром 1,9968 гектара, додані світлокопії 1, 2 сторінки паспорту громадянина України, Свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю Серія РН №1640 на ім’я Казачука Івана Володимировича, Ордер на надання правничої (правової) допомоги серія АА № 1063641 від 03.12.2020 року, Графічні матеріали з бажаним розташуванням земельної ділянки, взявши до уваги інформацію Ківшоватської сільської ради щодо земельної ділянки орієнтовною площею 1,9968 га, яка знаходиться за межами с. Ківшовата та входить до складу земель запасу державної власності, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 117, 118, 120, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

1.1. Відмовити Адвокатському об’єднанню «Казачук та партнери», юридична адреса м. Київ пр. Перемоги, 52/2 (офіс Громадської організації «ВО Авто Євро Сила»), в інтересах громадянина України СТРУЦІНСЬКОГО Андрія Андрійовича (адреса для листування 03057, м. Київ пр. Перемоги, 52/2 (офіс Громадської організації «ВО Авто Євро Сила») у виділенні Струцінському А.А. земельної ділянки в межах та/або поза межами с. Ківшовата Таращанського району Київської області для ведення особистого селянського господарства орієнтовним розміром 1,9968 гектара та наданні дозволу на розробку проекту землеустрою по відведенню земельної ділянки в межах та/або поза межами с. Ківшовата Таращанського району Київської області для ведення особистого селянського господарства орієнтовним розміром 1,9968 гектара.

1.2. Рекомендувати Адвокатському об’єднанню «Казачук та партнери», юридична адреса м. Київ пр. Перемоги, 52/2 (офіс Громадської організації «ВО Авто Євро Сила»), в інтересах громадянина України СТРУЦІНСЬКОГО Андрія Андрійовича (адреса для листування 03057, м. Київ пр. Перемоги, 52/2 (офіс Громадської організації «ВО Авто Євро Сила») звернутися з відповідним клопотанням до Головного управління Держгеокадастру у Київській області.

2. Розглянувши клопотання від 28.12.2020 року та 08.02.2021 року Адвокатського об’єднання «Казачук та партнери», юридична адреса м. Київ пр. Перемоги, 52/2 (офіс Громадської організації «ВО Авто Євро Сила»), в інтересах громадянина України ДУЗЯК Марії Богданівни адреса для листування: 03057, м. Київ, пр. Перемоги 52/2 про забезпечення реалізації визначеного законом права на набуття права власності на земельні ділянки на підставі безоплатної передачі із земель комунальної власності шляхом виділення Дузяк М.Б. земельної ділянки в межах та/або поза межами села Улашівка, Таращанського району Київської області (згідно графічних матеріалів доданих до клопотання) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовним розміром 0,2489 га та дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах та/або поза межами села Улашівка, Таращанського району Київської області (згідно графічних матеріалів доданих до клопотання) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовним розміром 0,2489 га, додані до нього копії паспорту громадянина України, копії картки  платника податків, Ордер на надання правничої (правової) допомоги Серії АА № 1054612, Свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю серія ПН № 1640, графічні матеріали з бажаним місцем розташування земельної ділянки, взявши до уваги той факт, що вказана земельна ділянка розташована на тій території с. Улашівка, на яку не розроблена містобудівна документація, згідно якої можлива її передача у власність для вищезазначених потреб, керуючись ст.ст. 12, 40, 116 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 19, 20, 22, 25, 26, 27 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про державний земельний кадастр», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

2.1. Відмовити Адвокатському об’єднанню «Казачук та партнери», юридична адреса м. Київ пр. Перемоги, 52/2 (офіс Громадської організації «ВО Авто Євро Сила»), в інтересах громадянина України ДУЗЯК Марії Богданівни (адреса для листування 03057, м. Київ пр. Перемоги, 52/2 (офіс Громадської організації «ВО Авто Євро Сила») у виділенні Дузяк М.Б. земельної ділянки в межах с. Улашівка Білоцерківського району Київської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовним розміром 0,2489 га та наданні дозволу на розробку проекту землеустрою по відведенню земельної ділянки в межах с. Улашівка Білоцерківського району Київської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовним розміром 0,2489 га.

3. Розглянувши заяву від 28.12.2020 року ВЛАСЕНКО Катерини Федорівни, зареєстрованої вул. Гребенка, 17 с. Лісовичі Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 0,35 га, яка розташована в селі Лісовичі вул. Гребенка, 17, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, Довідки про писвоєння ідентифікаційного номера, взявши до уваги , що до заяви не додано графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки у відповідності до ст. 118 Земельного кодексу України, керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

3.1. Відмовити ВЛАСЕНКО Катерині Федорівні, зареєстрованій вул. Гребенка, 17 с. Лісовичі Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 1417818781, в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,35 га, яка розташована в селі Лісовичі вул. Гребенка, 17.

3.2. Рекомендувати ВЛАСЕНКО Катерині Федорівні, зареєстрованій вул. Гребенка, 17 с. Лісовичі Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 1417818781 подати заяву у відповідності до норм чинного законодавства.

4. Розглянувши заяву від 30.12.2020 року НЕСТЕРЕНКО Катерини Петрівни зареєстрованої вул. Вишнева буд.47 с. Ківшовата Київська область, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), яка розташована за адресою вул. Незалежності, б/н в адміністративно-територіальних межах Ківшоватської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи-платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, а також взявши до уваги, що площа бажаної земельної ділянки не вказана у заяві та враховуючи, що згідно викопіювання дана земельна ділянка сільськогосподарського призначення розташована за межами населеного пункту села Ківшовата та входить до складу земель запасу Державної власності, розпорядником якої на даний час є Головне управління Держгеокадастру у Київській області, керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

4.1. Відмовити НЕСТЕРЕНКО Катерині Петрівні, зареєстрованій по вул. Вишнева буд.47 с. Ківшовата Київська область, ідентифікаційний номер 2061613969, в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), яка розташована на території Київської області в адміністративно-територіальних межах Ківшоватської сільської ради.

4.2. Рекомендувати НЕСТЕРЕНКО Катерині Петрівні, зареєстрованій по вул. Вишнева буд.47 с. Ківшовата Київська область, ідентифікаційний номер 2061613969 звернутися з відповідним клопотанням до Головного управління Держгеокадастру у Київській області.

5.  Розглянувши заяву від 06.01.2021 року ЗАЇКИ Орини Олександрівни зареєстрованої по вул. Вигінська, 14 в с. Володимирівка Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,25 га, яка розташована за адресою вул. Вигінська, б/н в с. Володимирівка Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про реєстрацію місця проживання, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, а також взявши до уваги, що згідно даних Держгеокадастру у її власності знаходиться земельна ділянка для ведення особистого селянського господарства, керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

5.1. Відмовити ЗАЇЦІ Орині Олександрівні, зареєстрованій по вул. Вигінська, 14 с. Володимирівка Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3214621066 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,20 га, яка розташована по вул. Вигінська, б/н в с. Володимирівка Білоцерківського району Київської області.

6. Розглянувши заяву від 15.01.2021 року СТАРИЧЕНКО Наталії Михайлівни жительки с. Веселий Кут Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку документації із землеустрою для одержання безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2 га кадастровий номер 3224481200:04:005:0079 яка розташована на території с. Веселий Кут, Таращанської міської ради, Білоцерківського району, Київської області, додані до неї світлокопії викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, Наказу Головного управління Держгеокадастру у Київській області «Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою», а також взявши до уваги, що за даними Держгеокадастру дана земельна ділянка сформована і визначена, як земельна ділянка Державної власності, розпорядником якої на даний час є Головне управління Держгеокадастру у Київській області, та відсутність документів, що посвідчують особу, керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська  міська рада, -

ВИРІШИЛА:

6.1. Відмовити СТАРИЧЕНКО Наталії Михайлівні жительці с. Веселий Кут Білоцерківського району Київська область, в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність кадастровий номер 3224481200:04:005:0079 для ведення особистого селянського господарства (01.03) яка розташована за межами с. Веселий Кут Білоцерківського району Київської області.

6.2. Рекомендувати СТАРИЧЕНКО Наталії Михайлівні жительці с. Веселий Кут Білоцерківського району Київської області повторно звернутися до Головного управління Держгеокадастру у Київській області з відповідним клопотанням про надання дозволу на розробку землевпорядної документації, щодо відведення земельної ділянки у власність із земель Державної власності

7. Розглянувши заяву від 15.01.2021 року КОВАЛЕНКО Олени Тарасівни жительки с. Веселий Кут Білоцерківського району Київська області, про надання дозволу на розробку документації із землеустрою для одержання безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2 га кадастровий номер 3224481200:04:005:0077 яка розташована на території с. Веселий Кут, Таращанської міської ради, Білоцерківського району, Київської області, додані до неї світлокопії викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, Наказу Головного управління Держгеокадастру у Київській області «Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою», а також взявши до уваги, що за даними Держгеокадастру дана земельна ділянка сформована і визначена, як земельна ділянка Державної власності, розпорядником якої на даний час є Головне управління Держгеокадастру у Київській області, та відсутність документів, що посвідчують особу, керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська  міська рада, -

ВИРІШИЛА:

7.1. Відмовити КОВАЛЕНКО Олені Тарасівні жительці с. Веселий Кут Білоцерківського району Київська області в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність кадастровий номер 3224481200:04:005:0077 для ведення особистого селянського господарства (01.03) яка розташована за межами с. Веселий Кут Білоцерківського району Київської області.

7.2. Рекомендувати КОВАЛЕНКО Олені Тарасівні жительці с. Веселий Кут Білоцерківського району Київська області повторно звернутися до Головного управління Держгеокадастру у Київській області з відповідним клопотанням про надання дозволу на розробку землевпорядної документації, щодо відведення земельної ділянки у власність із земель Державної власності

8. Розглянувши заяву від 15.01.2021 року КОВАЛЕНКА Олександра Тарасовича жителя с. Веселий Кут Білоцерківського району Київська області, про надання дозволу на розробку документації із землеустрою для одержання безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2 га кадастровий номер 3224481200:04:005:0080 яка розташована на території с. Веселий Кут, Таращанської міської ради, Білоцерківського району, Київської області, додані до неї світлокопії викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, Наказу Головного управління Держгеокадастру у Київській області «Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою», а також взявши до уваги, що за даними Держгеокадастру дана земельна ділянка сформована і визначена, як земельна ділянка Державної власності, розпорядником якої на даний час є Головне управління Держгеокадастру у Київській області, та відсутність документів, що посвідчують особу, керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська  міська рада, -

ВИРІШИЛА:

8.1. Відмовити КОВАЛЕНКО Олександру Тарасовичу жителю с. Веселий Кут Білоцерківського району Київська області в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність кадастровий номер 3224481200:04:005:0080 для ведення особистого селянського господарства (01.03) яка розташована за межами с. Веселий Кут Білоцерківського району Київської області.

8.2. Рекомендувати КОВАЛЕНКО Олександру Тарасовичу жителю с. Веселий Кут Білоцерківського району Київська області повторно звернутися до Головного управління Держгеокадастру у Київській області з відповідним клопотанням про надання дозволу на розробку землевпорядної документації, щодо відведення земельної ділянки у власність із земель Державної власності

9. Розглянувши заяву від 21.01.2021 року КАЛІНІЧЕНКА Володимира Сергійовича зареєстрованого вул. Шевченка, 15 в с. Кислівка Таращанського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2 га яка розташована в адміністративних межах Ківшоватської сільської ради (за межами с. Ківшовата) Таращанського району, Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, картки фізичної особи – платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги, що бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню, вказаному в заяві та принципам землеустрою, визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій» та керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська  міська рада, -

ВИРІШИЛА:

9.1. Відмовити КАЛІНІЧЕНКУ Володимиру Сергійовичу зареєстрованому вул. Шевченка, 15 в с. Кислівка Таращанського району Київської області ідентифікаційний номер 3294718532 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га яка розташована в адміністративних межах Ківшоватської сільської ради (за межами с. Ківшовата) Таращанського району, Київської області.

10. Розглянувши заяву від 25.01.2021 року НЕТРЕБКО Тетяни Петрівни зареєстрованої вул. Шкільна, 23 в с. Буда Таращанського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Ківшоватської сільської ради (за межами с. Ківшовата) Таращанського району, Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, картки фізичної особи – платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги, що бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню, вказаному в заяві та принципам землеустрою, визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій» та керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська  міська рада, -

ВИРІШИЛА:

10.1. Відмовити НЕТРЕБКО Тетяні Петрівні зареєстрованій вул Шкільна, 23 в с. Буда Таращанського району Київської області ідентифікаційний номер 2793720348 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Ківшоватської сільської ради (за межами с. Ківшовата) Таращанського району, Київської області.

11. Розглянувши заяву від 27.01.2021 року КОВАЛЕНКА Богдана Миколайовича зареєстрованого по вул. Шевченка, 58, в с. Лука Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Лучанської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, посвідчення учасника бойових дій, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги, землевпорядну документацію згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості забороняється у відповідності до ст. 37 Закону України «Про охорону земель», керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Законом України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

11.1 Відмовити КОВАЛЕНКУ Богдану Миколайовича, зареєстрованому по вул. Шевченка, 58, в с. Лука Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3483808078 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею  2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Лучанської сільської ради згідно наданих графічних матеріалів.

12. Розглянувши заяву від 27.01.2021 року КОВАЛЕНКА Миколи Анатолійовича, зареєстрованого по вул. Шевченка, 58, в с. Лука Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Лучанської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги, землевпорядну документацію згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості забороняється у відповідності до ст. 37 Закону України «Про охорону земель», керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Законом України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

12.1 Відмовити КОВАЛЕНКУ Миколі Анатолійовичу зареєстрованому по вул. Шевченка, 58, в с. Лука Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2328211791 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Лучанської сільської ради згідно наданих графічних матеріалів.

13. Розглянувши заяву від 27.01.2021 року ШАТНЕНКО Іванни Сергіївни зареєстрованої по вул. Комсомольська, 79  с. Лука Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Лучанської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображене місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги, землевпорядну документацію згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості забороняється у відповідності до ст. 37 Закону України «Про охорону земель»,  керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Законом України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

13.1 Відмовити ШАТНЕНКО Іванні Сергіївні зареєстрованій по вул. Комсомольська, 79 с. Лука Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3231300204 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Лучанської сільської ради згідно наданих графічних матеріалів.

14. Розглянувши заяву від 27.01.2021 року НЕТРЕБКА Юрія Володимировича зареєстрованого по вул. Гоголя, 42 в с. Лука Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Лучанської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображене місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги, землевпорядну документацію згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості забороняється у відповідності до ст. 37 Закону України «Про охорону земель»,  керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Законом України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

14.1 Відмовити НЕТРЕБКУ Юрію Володимировичу зареєстрованому по вул. Гоголя, 42 в с. Лука Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2998101057 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Лучанської сільської ради згідно наданих графічних матеріалів.

15. Розглянувши заяву від 28.01.2021 року ГІЛЕВОГО Руслана Леонідовича зареєстрований вул. Володимира Брожка, 122 кв. 2 м. Київ, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), яка розташована на території Ріжківської сільської ради Таращанського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи-платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, а також взявши до уваги, що згідно Державних актів на право колективної власності та на право постійного користування колишніх КСП «МАЯК» і КСП «ЖОВТЕНЬ» дана земельна ділянка розташована за межами населеного пункту села Ріжки та основною частиною входить до складу земель запасу Державної власності с. Плоске і відноситься до земель водного фонду, керуючись ст.ст. 12, 58, 59, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

15.1. Відмовити ГІЛЕВОМУ Руслану Леонідовичу, зареєстрований по вул. Володимира Брожка, 122 кв. 2 м. Київ ідентифікаційний номер 2897318939 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), яка розташована на території Київської області в адміністративно-територіальних межах Ріжківської сільської ради Білоцерківського району.

16. Розглянувши заяву від 28.01.2021 року КОВАЛЯ Івана Михаловича, зареєстрованого вул. Вигінська, 10 с. Володимирівка Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1,7 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована по вулиці Яблунева в межах села Червоні Яри Білоцерківського району Київської області, додані до неї копії паспорта громадянина України, Витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки та взявши до уваги, що цільове призначення земельної ділянки зазначене заявником в заяві не відповідає вимогам наявної містобудівної документації - Генеральному плану, згідно якого земельна ділянка передбачена для громадської забудови та соціальних об’єктів, керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада,-

ВИРІШИЛА:

16.1. Відмовити КОВАЛЮ Івану Михаловичу, зареєстрованому вул. Вигінська, 10 с. Володимирівка Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3755406018 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 1,70 га яка розташована по вулиці Яблунева в межах села Червоні Яри Білоцерківського району Київської області.

17. Розглянувши заяву від 29.01.2021 року ПАСТУШЕНКО Юлії Віталіївни зареєстрованої вул. Лугова, 16 в с. Володимирівка Таращанського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2 га яка розташована в адміністративних межах Володимирівської сільської ради Білоцерківського району, Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, картки фізичної особи–платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, листа Головного управління Держгеокадастру в Київській області від 25 листопада 2020 року № 23321/0-3174/0/17-20, та взявши до уваги, землевпорядну документацію щодо встановлення меж Володимирівської сільської ради (формування території) згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню та принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості у відповідності до ст. 37 Закону України «Про охорону земель» забороняється, керуючись ст. ст. 12, 22, 34, 118, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

17.1. Відмовити ПАСТУШЕНКО Юлії Віталіївні зареєстрованій вул. Лугова, 16 с. Володимирівка Таращанського району Київської області ідентифікаційний номер 3194700301 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,00 га яка розташована в адміністративних межах Володимирівської сільської ради Білоцерківського Київської області.

18. Розглянувши заяву від 29.01.2021 року АНТОЩУКА Вячеслава Сергійовича, зареєстрованого по вул. Попівка, 36 с. Чернин Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Чернинської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, взявши до уваги, що згідно наданого викопіювання заявником не можливо ідентифікувати місцезнаходження земельної ділянки, керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

18.1 Відмовити АНТОЩУКУ Вячеславу Сергійовичу зареєстрованому по вул. Попівка, 36 с. Чернин Білоцерківський район Київська область, ідентифікаційний номер 3318314854 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Чернинської сільської ради Білоцерківського району Київської області.

19. Розглянувши заяву від 29.01.2021 року КРУКІВСЬКОЇ Яни Сергіївни, зареєстрованої по вул. Ентузіастів, 6 кв. 44 смт. Рокитне Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Чернинської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, взявши до уваги що згідно наданого викопіювання заявником неможливо ідентифікувати місцезнаходження земельної ділянки, керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

19.1 Відмовити КРУКІВСЬКІЙ Яні Сергіївні зареєстрованій по вул. Ентузіастів, 6 кв. 44 смт Рокитне Київська область, ідентифікаційний номер 3317809345 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Чернинської сільської ради Білоцерківського району Київської області Білоцерківського району Київської області.

20. Розглянувши заяву від 01.02.2021 року ЧОЛОВСЬКОЇ Галини Володимирівни зареєстрованої вул. Зарічна, 45 с. Калинове Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2 га яка розташована в межах с. Калинове Білоцерківського району, Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, картки фізичної особи платника податків, посвідчення батьків багатодітної сім’ї № 007821, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги, що рішенням Калиновецької сільської ради №478-45- VІІ від 28.09.2018 року затверджено землевпорядну документацію та передано у власність земельну ділянку площею 0,4449 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Зарічна, 45 в межах с. Калинове та земельна ділянка відображена у викопіюванні не відповідає вимогам містобудівної документації, керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

20.1. Відмовити ЧОЛОВСЬКІЙ Галині Володимирівні зареєстрованій вул. Зарічна, 45 с. Калинове Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2 га яка розташована в межах с. Калинове Білоцерківського району Київської області.

21. Розглянувши заяву від 01.02.2021 року ЧОЛОВСЬКОГО Віталія Віталійовича зареєстрованого вул. Зарічна, 45 с. Калинове Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2 га, яка розташована в межах с. Калинове Білоцерківського району, Київської області, додані до неї копії паспорта громадянина України, картки фізичної особи- платника податків, посвідчення батьків багатодітної сім’ї № 007821, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки та взявши до уваги, що цільове призначення земельної ділянки вказаної заявником не відповідає вимогам містобудівної документації – Генеральному плану села Калинове Таращанського району Київської області та передбачена для житлової та громадської забудови, керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

21.1. Відмовити ЧОЛОВСЬКОМУ Віталію Віталійовичу зареєстрованому вул. Зарічна, 45 с. Калинове Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в межах с. Калинове Білоцерківського району Київської області.

22. Розглянувши заяву від 02.02.2021 року ДІДЕНКО Валентини Миколаївни зареєстрованої вул. Тесленка, 1/205 м. Тараща Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2 га яка розташована в адміністративних межах Калиновецької сільської ради Білоцерківського району, Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги рішення Калиновецької сільської ради від. 23.10.2020 року про створення громадського пасовища, землевпорядну документацію щодо встановлення меж Калиновецької сільської ради (формування території) згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню та принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості у відповідності до ст. 37 Закону України «Про охорону земель» забороняється, керуючись ст. ст. 12, 22, 34, 118, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

22.1. Відмовити ДІДЕНКО Валентині Миколаївні зареєстрованої вул. Тесленка, 1/205 м. Тараща Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2762202200 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га яка розташована в адміністративних межах Калиновецької сільської ради Білоцерківського Київської області.

23. Розглянувши заяву від 02.02.2021 року ГРИГОРЕНКА Ігоря Анатолійовича зареєстрованого вул. Молодіжна, 34 м. Тараща Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2 га яка розташована в адміністративних межах Калиновецької сільської ради Білоцерківського району, Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, посвідчення інваліда війни, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги рішення Калиновецької сільської ради від. 23.10.2020 року про створення громадського пасовища, землевпорядну документацію щодо встановлення меж Калиновецької сільської ради (формування території) згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню та принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості у відповідності до ст. 37 Закону України «Про охорону земель» забороняється, керуючись ст. ст. 12, 22, 34, 118, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

23.1. Відмовити ГРИГОРЕНКУ Ігорю Анатолійовичу зареєстрованого вул. Молодіжна, 34 м. Тараща Білоцерківського району Київської ідентифікаційний номер 2493004233 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га яка розташована в адміністративних межах Калиновецької сільської ради Білоцерківського Київської області.

24. Розглянувши заяву від 02.02.2021 року ГРИГОРЕНКО Любові Миколаївні зареєстрованої вул. Молодіжна, 34 м. Тараща Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2 га яка розташована в адміністративних межах Калиновецької сільської ради Білоцерківського району, Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги рішення Калиновецької сільської ради від. 23.10.2020 року про створення громадського пасовища, землевпорядну документацію щодо встановлення меж Калиновецької сільської ради (формування території) згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню та принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості у відповідності до ст. 37 Закону України «Про охорону земель» забороняється, керуючись ст. ст. 12, 22, 34, 118, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

24.1. Відмовити ГРИГОРЕНКО Любові Миколаївні зареєстрованої вул. Молодіжна, 34 м. Тараща Білоцерківського району Київської ідентифікаційний номер 2490119508 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га яка розташована в адміністративних межах Калиновецької сільської ради Білоцерківського Київської області.

25. Розглянувши заяву від 02.02.2021 року КУСТОВСЬКОГО Руслана Вікторовича, зареєстрованого вул. Озерна, 23 м. Тараща  Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,00 га яка розташована в адміністративних межах Станишівської сільської ради Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, довідки про внесення відомостей до єдиного державного демографічного реєстру, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги наявну землевпорядну документацію згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню та принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості забороняється відповідно до ст. 37 Закону України «Про охорону земель», керуючись ст. ст. 12, 22, 34, 118, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

25.1. Відмовити КУСТОВСЬКОМУ Руслану Вікторовичу, зареєстрованому вул. Озерна, 23 м. Тараща  Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3099618553 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га яка розташована в адміністративних межах Станишівської сільської ради Білоцерківського району Київської області.

26. Розглянувши заяву від 04.02.2021 року КОЦЕПУД Ярослави Мирославівни зареєстрованої вул. Драгоманова, 22 кв. 168 м. Київ і про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,00 га яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради (Великововнянська сільська рада) Білоцерківського району, Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, довідки про внесення відомостей до єдиного державного демографічного реєстру, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги наявну землевпорядну документацію  згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню та принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості забороняється відповідно до ст. 37 Закону України «Про охорону земель», керуючись ст. ст. 12, 22, 34, 118, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

26.1. Відмовити КОЦЕПУД Ярославі Мирославівні зареєстрованій вул. Драгоманова, 22 кв. 168 м. Київ ідентифікаційний номер 3338101289 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га яка розташована в адміністративних межах Великововнянської сільської ради Білоцерківського Київської області.

27. Розглянувши заяву від 04.02.2021 року РОЗПУТНЬОЇ Дарини Ігорівни зареєстрованої вул. Грушевського, 26А кв. 59 с. Фурси про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,00 га яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради (Великововнянська сільська рада) Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги наявну землевпорядну документацію щодо встановлення меж населеного пункту (формування території) згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню та принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості забороняється відповідно до ст. 37 Закону України «Про охорону земель», керуючись ст. ст. 12, 22, 34, 118, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

27.1. Відмовити РОЗПУТНІЙ Дарині Ігорівні, зареєстрованій вул. Грушевського, 26А кв. 59 с. Фурси ідентифікаційний номер 3463309468 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га яка розташована в адміністративних межах Великововнянської сільської ради Білоцерківського Київської області.

28. Розглянувши заяву від 05.02.2021 року ДЕРЕВ’ЯНКА Володимира Васильовича зареєстрованого по вул. Вільхівець 30, в с. Лука Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Лучанської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, до уваги наявну землевпорядну документацію  згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню та принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості забороняється відповідно до ст. 37 Закону України «Про охорону земель», керуючись ст. ст. 12, 22, 34, 118, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

28.1 Відмовити ДЕРЕВ’ЯНКУ Володимиру Васильовичу зареєстрованому по вул. Вільхівець, 30 в с. Лука Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2623703538, в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0  га, яка розташована в адміністративних межах Лучанської сільської ради згідно наданих графічних матеріалів.

29. Розглянувши заяву від 05.02.2021 року КОНДРАТЮК Олени Василівни зареєстрованої по вул. Богдана Хмельницького, 11 в с. Лука Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Лучанської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та взявши до уваги наявну землевпорядну документацію  згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню та принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості забороняється відповідно до ст. 37 Закону України «Про охорону земель», керуючись ст. ст. 12, 22, 34, 118, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

29.1 Відмовити КОНДРАТЮК Олені Василівні, зареєстрованій по вул. Богдана Хмельницького, 11 в с. Лука Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2543210109 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Лучанської сільської ради згідно наданих графічних матеріалів.

30. Розглянувши заяву від 05.02.2021 року АРУТЮНОВА Нораіра Азатовича зареєстрованого по вул. Богдана Хмельницького, 9 в с. Лука Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Лучанської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та до взявши до уваги наявну землевпорядну документацію  згідно якої бажане місце розташування земельної ділянки зазначене заявником в графічних матеріалах не відповідає призначенню та принципам землеустрою визначеними статтями 2, 6 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи, що використання земельних ділянок способами, що погіршують їх якості забороняється відповідно до ст. 37 Закону України «Про охорону земель», керуючись ст. ст. 12, 22, 34, 118, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про охорону земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

30.1 Відмовити  АРУТЮНОВУ Нораіру Азатовичу, зареєстрованому по вул. Богдана Хмельницького, 11 в с. Лука Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2629912096 в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Лучанської сільської ради згідно наданих графічних матеріалів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь