A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Онлайн помічник: ДТЕК Київські регіональні електромережі рекомендує юридичним клієнтам користуватися перевагами Особистого кабінету

Дата: 30.04.2021 10:22
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

ДТЕК Київські регіональні електромережі створив для клієнтів зручні та прості дистанційні сервіси. Один з таких  Особистий кабінет юридичного клієнта. В ньому можна оперативно передавати покази лічильників та звіти про використану електричну енергію, отримувати рахунки за розподіл електроенергії, рахунки за перетікання реактивної електроенергії, акти виконаних робіт, а також проконсультуватися стосовно роботи оператора системи розподілу.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та запроваджує європейські стандарти обслуговування. Особистий кабінет простий та легкий у використанні і дозволяє економити свій час. Він став зручним інструментом для наших бізнес-клієнтів. Наразі в ньому зареєстровано 9 тисяч юридичних клієнтів з 28 тисяч, присутніх в області. За перший квартал через онлайн-кабінет відправлено 19,2 тисячі звітів про вжиту електроенергію» розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Для того, щоб зареєструватися в особистому кабінету, слід відкрити відповідний розділ на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі та ввести дані відповідно до покрокових підказок.

За допомогою особистого кабінету клієнти можуть в зручній формі:

-        передати покази лічильників;

-        здати звіт про використану електроенергію;

-    отримати рахунки за реактив, акти виконаних робіт та рахунків за розподіл (якщо за умовами договору передбачена пряма оплата оператору системи розподілу);

-        переглянути покази лічильників за попередній період.

Для активізації особистого кабінету і можливості користування послугами онлайн, бізнес-клієнтам обов'язково необхідно мати електронний цифровий підпис «ЦСК ЦЕЗАРIС».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь