A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про проведення інвентаризації земель населених пунктів

Дата: 11.05.2021 10:50
Кількість переглядів: 240

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 374-08-VIII

 

29 квітня 2021 року                                                                            м. Тараща

 

Про проведення інвентаризації

земель населених пунктів

 

З метою забезпечення подальшого розвитку земельних відносин, створення умов для раціонального використання і охорони земель, одержання достовірної інформації, створення інформаційної бази та взявши до уваги заяву від 08.04.2021 року директора ПСП «Лук’янівка» Смоліженка А.В., про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Нове життя» в межах Лук’янівської сільської ради, керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, ст.ст. 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про Державний земельний кадастр», ст.ст. 25, 57 Закону України «Про землеустрій», Постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2012 № 513 «Про затвердження порядку проведення інвентаризації земель», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Провести інвентаризацію земель колишнього КСП «Нове життя» с. Лук’янівка в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області.

2. Надати виконавчому комітету Таращанської міської ради дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Нове життя» в межах та за межами села Лук’янівка Білоцерківського району Київської області.

3. Доручити виконавчому комітету Таращанської міської ради замовити у суб’єкта господарювання, який має право на проведення робіт із землеустрою відповідно до закону, розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель колишнього КСП «Нове життя» в межах та за межами села Лук’янівка Білоцерківського району Київської області.

4. Розроблену та погоджену у відповідному порядку технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель, подати на розгляд сесії Тарашанської міської ради для прийняття рішення про її затвердження відповідно до вимог чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією.

 

 

Міський голова                                                                Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

м. Тараща

29 квітня 2021 року

№  374–08–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь