A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб за межами села Лука

Дата: 11.05.2021 13:54
Кількість переглядів: 241

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 440-08-VIII

 

29 квітня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

у користування на умовах оренди з

цільовим призначенням для рибогосподарських

потреб за межами села Лука

 

Розглянувши заяву від 12.04.2021 року ГРИГОРЕНКА Сергія Федоровича зареєстрованого вул. Лучанська, 56 село Лука Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди із земель водного фонду під ставком «Чабанове – 2», орієнтовною площею 5,2521 га для рибогосподарських потреб, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Лука Білоцерківського району Київської області, додані до неї копії паспорта гр. України , довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання із зазначеним місцем розташування земельної ділянки, бажаної для відведення у користування, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 59, 122, Земельного кодексу України, ст. 12, 14, Закону України «Про аквакультуру» ст. 51 Водного кодесу України ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки, Таращанська  міська рада, -

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати ГРИГОРЕНКУ Сергію Федоровичу зареєстрованому вул. Лучанська, 56 село Лука Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2470503796 дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб із земель водного фонду орієнтовною площею 5,2521 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Лука Білоцерківського району Київської області.
  2. Довести до відома ГРИГОРЕНКА Сергія Федоровича про те, що розроблений проект землеустрою підлягає розгляду Таращанською міською радою щодо його затвердження.
  3. На період виготовлення землевпорядної документації Укласти з ГРИГОРЕНКУ Сергію Федоровичу зареєстрованому вул. Лучанська, 56 село Лука Білоцерківського району Київської області договір оренди земельної ділянки під ставком «Чабанове – 2» орієнтовною площею 5,2521 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Лука Білоцерківського району Київської області.
  4. Орендну плату за користування земельною ділянкою під водним простором площею 5,2521 га встановити в розмірі 0,07 % від середнього розміру нормативно грошової оцінки 1,0 га землі сільськогосподарського призначення по Київській області станом на момент укладання договору оренди.
  5. Попередити ГРИГОРЕНКА Сергія Федоровича про те, що договір оренди водного об’єкту укладається тільки за наявності землевпорядної документації щодо відведення земельної ділянки під водним простором та паспорту водного об’єкту.
  6. Строк дії дозволу ГРИГОРЕНКУ Сергію Федоровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для рибогосподарських потреб орієнтовною площею 5,2521 га в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Лука Білоцерківського району Київської області один рік від дня прийняття рішення.

 

Міський голова                                                                     Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

м. Тараща

29 квітня 2021 року

№ 440–08–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь