A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Таращанській міській територіальній громаді

Дата: 14.05.2021 15:22
Кількість переглядів: 2849

                                                        

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ТАРАЩАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ №      - VIII

 

25 травня 2021 року                                                                         м. Тараща

 

Про ведення обліку дітей дошкільного,

шкільного віку та учнів у Таращанській

міській територіальній громаді

 

Відповідно до підпункту 4 пункту «б» ст. 32  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про захист персональних даних», Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13вересня 2017 року № 684 зі змінами, Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року № 367, розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 29 грудня 2017 року № 651 «Про організацію роботи щодо обліку дітей шкільного віку та учнів у Київській області», наказу Міністерства освіти і науки України від 27 серпня 2018 року № 939 « Про затвердження форми звітності про кількість дітей шкільного віку та інструкції щодо її заповнення», з метою забезпечення своєчасного, належного обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, що проживають на території Таращанської міської територіальної громади, забезпечення здобуття ними дошкільної та загальної середньої освіти, виконавчий комітет Таращанської міської ради, -

 

ВИРІШИВ:

 

1. Відділу освіти Таращанської міської ради, старостам Таращанської міської ради,  із залученням відділення поліції №2  Білоцерківського РУ ГУ НП в Київській області та відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» Таращанської міської ради організувати ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку, відповідно до Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року № 684 зі змінами.

 2. Визнати відділ освіти Таращанської міської ради відповідальним за організацію ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів Таращанської міської територіальної громади, шляхом створення та постійного оновлення реєстру даних про дітей та учнів.

3. Визначити території обслуговування та закріпити їх за закладами загальної середньої освіти Таращанської міської ради, згідно з додатком 1.

4. Старостам Таращанської міської ради та сектору реєстрації місця проживання фізичних осіб виконавчого комітету Таращанської міської ради:

4.1.З дотриманням вимог Законів України «Про інформацію» і «Про захист персональних даних» щороку до 15 вересня та при потребі надавати на електронну адресу відділу освіти (rvo_tar@ukr.net) інформацію про кількість дітей дошкільного віку та персональні дані дітей шкільного віку в межах відповідної адміністративно - територіальної одиниці (на кожен рік народження окремо) за формою згідно з додатком 2.

4.2. На підставі даних реєстру та даних щодо кількості дітей дошкільного віку щороку складати статистичний звіт за формою 77-РВК «Звіт про кількість дітей шкільного віку», затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України від 27.08.2018 року №938 «Про затвердження форми звітності про кількість дітей шкільного віку та інструкції щодо її заповнення» та подавати його до відділу освіти Таращанської міської ради щорічно до 15 вересня.  

5. Відділу освіти Таращанської міської ради на підставі поданих статистичних звітів складати зведений статистичний звіт за формою 77-РВК «Звіт про кількість дітей шкільного віку» та подавати його до  департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації щорічно до 25 вересня.  

6. Старостам Таращанської міської ради, відділенню поліції №2  Білоцерківського РУ ГУ НП в Київській області, відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» Таращанської міської ради, постійно та своєчасно надавати відділу освіти міської ради дані про дітей шкільного віку та інформацію про кількість дітей дошкільного віку.

7. Керівникам закладів дошкільної та загальної середньої освіти  Таращанської міської ради:

7.1. Організувати ведення обліку вихованців та учнів відповідно до пунктів 10-13 Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року № 684 зі змінами.

7.2. Постійно та своєчасно надавати відділу освіти міської ради інформацію про кількість вихованців в закладі та дані про дітей шкільного віку.

8. Комунальному закладу Таращанської міської ради «Таращанський інклюзивно - ресурсний центр» щорічно до 01 вересня надавати відділу освіти Таращанської міської ради список дітей з особливими освітніми потребами, які проживають на території Таращанської міської територіальної громади (на кожен населений пункт окремо) за формою згідно додатком 3.

 9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського голови Корнієнка П.В.

 

 

Міський голова                                                                 Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                         Додаток 1

                                                                                         до рішення виконавчого   

                                                                                         комітету

                                                                                         Таращанської міської ради

                                                                                         від ___    №___

 

Перелік

закріплених територій обслуговування за закладами

загальної середньої освіти Таращанської міської ради

 

Назва закладу освіти

Територія обслуговування

Таращанський  академічний ліцей «Ерудит»

м.Тараща, вулиці: Короленка, Мудрого Ярослава, Танкістів, Шевченка, Паркова, Садова, Виговського Івана, Чкалова, Кооперативна, Героїв Чорнобиля, Бурляя Миколи, Софіївська /від вул. Б. Хмельницького до вул. Мудрого Ярослава/, Сікевича Володимира, Козаківка, Видна, Б.Хмельницького.

 

Таращанський  академічний ліцей «Успіх»

м.Тараща, вулиці: Орликівка, Безіменна, Михайлівська, Миру, Перемоги, Сікевича Володимира, Мазепи Івана, Мудрого Ярослава, Б.Хмельницького /до вул. Софіївська/, Садова, Виговського Івана, Бурляя Миколи, Героїв Чорнобиля, Козаківка, Січнева, Першотравнева, Видна, Курчатова, Котляревського, Степова, 40– річчя Перемоги, Озерна, Комарова, Короленка, Танкістів, Шевченка, Революції, Кооперативна, Володимира Великого, Олімпійська, Корольова, Паркова, Тесленка, Грушевського, Колгоспна, Повітрофлотська, Зелена, Лесі Українки, Тичини, Глибічок, Липнева, Мулівська, Партизанська, Білоцерківська, Вишнева, Остапа Вишні, Дружна, Довженка Олександра, Івана Франка, Пилипченка, Таращанського полку, Молодіжна, Меліоративна, Меліораторів, Вернигори, Героїв Небосної Сотні, Софіївська, Набережна, Гоголя,   Ярки, Промислова, Івана Сірка, Тімірязєва, Свободи, Борідченка,Вернадського, Пушкіна, Лермонтова.

 

провулки: Дільничий, Польовий, Б.Хмельницького, Заводський, Мудрого Ярослава, Шевченка, Танкістів, Яровий, Барвінковий.

с.Улашівка

 

Таращанський ЗЗСО І-ІІ ст. №3

м.Тараща, вулиці: Софіївська /від Б. Хмельницького/, Сікевича Володимира /від початку до Б.Хмельницького/, Гребенка, Піонерська, Амосова Миколи, Івана Багряного, Ломана, Антонова, Соснова, Вільхова, Пролетарська, Лугова, Зарічна, Лисенка Миколи, Дачна, Маяковського, Сковороди Григорія, Калинова, Дорошенка Петра, Чубинського Павла,  Чехова, Лисогірська, Левади, Батюка, Штельмаха, Навроцького, Бажана, Санаторна.

 

провулки: Санаторний, Софіївський.

 

Великоберезянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

с. Велика Березянка

Лісовицький ЗЗСО І-ІІІ ст.

с. Лісовичі

Лучанський ЗЗСО І-ІІІ ст.

с. Лука, Маковецьке

Юшківорізький ЗЗСО І-ІІІ ст.

с. Юшків Ріг

Салиський ЗЗСО І-ІІІ ст.

с. Салиха с. Крива   

Ківшоватський ОЗЗСО І-ІІІ ст.- ЗДО

с. Ківшовата, с. Лук’янівка, с. Круті Горби, с. Степок,    с. Кислівка,  с.Буда, Малоберезанське

Крутогорбівська філія Ківшоватського ОЗЗСО І-ІІІ ст.- ЗДО

с. Круті Горби

Степківська філія Ківшоватського ОЗЗСО І-ІІІ ст.- ЗДО

с. Степок, с. Бовкун

Кирданівський ЗЗСО І-ІІ ст.

с. Кирдани

Северинівський  ЗЗСО І-ІІІ ст.- ЗДО

с. Северинівка, с. Чернин, с. Красюки

Калиновецький ЗЗСО І-ІІІ ст.- ЗДО

с. Калинове, с. Мала Березянка 

Володимирівський ЗЗСО І-ІІІ ст.- ЗДО

с. Володимирівка, с. Червоні Яри, с. Потоки

Косяківський ЗЗСО І-ІІ ст.- ЗДО

с. Косяківка, с. Антонівка

Дубівський ЗЗСО І-ІІ ст.- ЗДО

с. Дубівка, с. Мала Вовнянка

Великововнянський ЗЗСО І-ІІ ст.- ЗДО

с. Велика Вовнянка

Плосківський ЗЗСО І-ІІ ст.- ЗДО

с. Плоске

Ріжківський ЗЗСО І-ІІ ст.- ЗДО

с. Ріжки

Веселокутський ЗЗСО І-ІІ ст.- ЗДО

с. Веселий Кут

Станишівський ЗЗСО І-ІІ ст.- ЗДО

с. Станишівка

Продовження додатку 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                       Додаток 2

                                                                       до рішення виконавчого комітету

                                                                                   Таращанської міської ради

                                                                                   від ___ № ___

 

 

Список

дітей шкільного віку _________________________віком від 6 до 18 років

(назва населеного пункту)

 

____________ року народження

 

 

з/п

Прізвище, ім’я, по батькові

(за наявності)

Дата народження

Місце проживання чи перебування

Назва закладу освіти в якому здобуває повну загальну середню освіту

Клас, група

Форма навчання (педагогічний патронаж, екстернат, сімейна/домашня/)

Належність до категорії осіб з особливими освітніми потребами

Примітка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                       Додаток 3

                                                                                   до рішення виконавчого комітету

                                                                                   Таращанської міської ради

                                                                                   від ____ № ____

 

Список

дітей з особливими освітніми потребами віком від 3 до 18 років, які проживають

на території  ________________________

            (назва населеного пункту)

станом на 01 вересня 20____ року

 

з/п

Прізвище, ім’я, по батькові

(за наявності)

Дата народження

Місце проживання

Назва закладу освіти в якому  навчається

Клас, група

Належність до категорії осіб з  інвалідністю

Наявність висновку ІРЦ            (дата висновку)

Примітка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь