Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Робоча зустріч міського голови

Дата: 26.05.2021 18:03
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

?? Нещодавно Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж підписав угоду про співпрацю з Кембріджським університетом (Об’єднане Королівство Великобританії) та ЦСР (Цілі Сталого Розвитку) корпорацією (Японія).

Договір передбачає через Центр соціологічних досліджень та Наукове товариство коледжу, участь у соціальних проектах, зокрема в проекті «Гуманітарний розвиток, ЦСР та суспільниий бізнес в Украіїні», що фінансується SDGs Corporation. Проект передбачає збір даних в регіоні, проведення спільної науково-дослідницької роботи, наукових конференції, семінарів, організація зустрічей у фокус-групах.

В рамках договору, за участі голови Таращанської міської ради Михайла КРИВОШЕЄВА, в коледжі відбулася зустріч директора Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу Миколи Крамара, члена ради директорів SDGs Corporation, дослідника Кембріджського університету Тадаші Хіраї, старшого операційного директора SDGs Corporation Юічі Мацунае та директора ТОВ «Ківшовата Агро» Людмили Граждан.

На зустрічі обговорювались питання співпраці, визначено напрямки діяльності, форми і методи здійснення проектів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь