A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для іншого сільськогосподарського призначення в межах села Велика Березянка

Дата: 02.06.2021 16:46
Кількість переглядів: 176

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 641-09-VIII

 

27 травня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у користування

на умовах оренди для іншого сільськогосподарського

призначення в межах села Велика Березянка

 

Розглянувши заяву від 23.04.2021 року Дирекції ТОВ «Березянка Агро» місцезнаходження юридичної особи вул. Трохименка, 1 с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди орієнтовною площею 0,1039 га з цільовим призначенням - для іншого сільськогосподарського призначення (01.13), яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради по вул. Трохименка, 4 в селі Велика Березянка Таращанського району Київської області, додані до неї копії Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, технічного паспорта на виробничий будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань викопіювання на якому відображено бажане місце розташування земельної ділянки, кадастровий план земельної ділянки, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 122, 123, 124, 186, 186-1 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

 

1. Дати дозвіл ТОВ «Березянка Агро» місцезнаходження юридичної особи вул. Трохименка, 1 с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний код юридичної особи 42440268 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди із земель колективної власності під виробничими будинками з господарськими будівлями та спорудами орієнтовною площею 0,1039 га з цільовим призначенням для іншого сільськогосподарського призначення по вулиці Трохименка, 4 в межах села Велика Березянка Білоцерківського району Київської області.

2. ТОВ «Березянка Агро» місцезнаходження юридичної особи вул. Трохименка, 1 с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний код юридичної особи 42440268 укласти договір на виконання робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянок провести в ході виконання робіт по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди.

4. Строк дії дозволу ТОВ «Березянка Агро» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

5. На період розробки проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВ «Березянка Агро» місцезнаходження юридичної особи вул. Трохименка, 1 с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний код юридичної особи 42440268 дати дозвіл на укладання договору оренди та передати в користування на умовах оренди земельну ділянку із земель колективної власності під виробничими будинками з господарськими будівлями та спорудами орієнтовною площею 0,1039 га з цільовим призначенням для іншого сільськогосподарського призначення по вулиці Трохименка, 4 в межах села Велика Березянка Білоцерківського району Київської області терміном до 1 року.

6. Встановити ставку орендної плати у розмірі 10 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

 

Міський голова                                                                     Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

 

м. Тараща

27 травня 2021 року

№ 641–09–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь