A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ДТЕК Київські регіональні електромережі реконструював лінії електропередач для надійного електропостачання понад 82 тисяч клієнтів

Дата: 23.06.2021 11:46
Кількість переглядів: 251

ДТЕК Київські регіональні електромережі реконструював лінії електропередач для надійного електропостачання понад 82 тисяч клієнтів

Оператор системи розподілу ДТЕК Київські регіональні електромережі реконструював 5,2 км розподільчих ліній 0,4 кВ у Вишгородській та Васильківській територіальних громадах. Компанія повністю замінила проводи, а також застаріле енергетичне обладнання, що дозволить підвищити якість, надійність та безпеку електропостачання для 82,5 тисячі мешканців цих громад.  

Під час реконструкції оператор системи розподілу встановив нові опори, а також замінив неізольований провід на ізольований, який є більш безпечним. Такий провід не боїться великих перепадів температури, у разі падіння такого проводу на землю – ризик його замикання та ураження електричним струмом людей – мінімальний. До того ж торкання гілок дерев до ізольованого проводу не призводить до аварійного відключення лінії. 

«ДТЕК бізнес, який діє в інтересах України. ДТЕК Київські регіональні електромережі впроваджує нові технології для трансформації застарілих енергомереж. Ми робимо їх більш безпечними та надійними. Сьогодні, завдяки переходу на стимулююче тарифоутворення, ми маємо більше можливостей і засобів для інвестування в модернізацію мереж Київської області. Для порівняння, у 2020 році інвестиційна програма компанії, сформована за методикою «Витрати +», склала 343 млн грн, у 2021 році, завдяки стимулюючому тарифоутворенню, вона збільшилась у 1,8 раза – до 618 млн грн. Зокрема, до кінця року ми плануємо реконструювати щонайменше 16,8 км розподільчих мереж 0.4 кВ та встановити 10 розвантажувальних трансформаторів у Київській області», – розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Також на реконструйованій лінії ДТЕК Київські регіональні електромережі використав нову, більш безпечну та надійну, схему заземлення, яка забезпечує додатковий захист людей та електроприладів у разі виникнення короткого замикання в мережі. Окрім того, встановлено 3 нових розвантажувальних трансформатори, які забезпечать стабільну напругу в домівках клієнтів компанії у Вишгородській та Васильківській територіальних громад. 

Як повідомлялося раніше,  ДТЕК Київські регіональні електромережі перейшов на стимулююче тарифоутворення.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь