A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Проєкт герба та прапора Таращанської міської територіальної громади

Дата: 23.06.2021 15:41
Кількість переглядів: 251

Фото без опису Фото без опису

Шановні мешканці громади, пропонуємо вашій увазі проєкт герба та прапора Таращанської міської територіальної громади.

Опис герба:

Основою герба є геральдичний щит заокруглений нижньою частиною. Геральдичний щит півкруглої форми має співвідношення 5:6. Поле щита розділене на дві частини діагональною пурпурно-срібною стрічкою зліва направо. На срібному тлі стрічки зображено 5 семипелюсткових волошок. У верхньому лівому полі зображено золотого Архангела Михаїла на лазурному фоні; в нижньому правому - зелене поле із зображенням золотого оленя. Щит вписаний в золотий картуш та увінчаний міською мурованою пурпурною короною з трьома мерлонами (зубцями). Символіка герба: Архангел Архістратиг Божий Михаїл - покровитель Київських земель з початку утворення Київської Русі, як держави; Золотий олень - символ шляхетства; Волошки - щастя та мудрість. Сума пелюсток кожної квітки символізує 35 населених пунктів, що входять до складу територіальної громади. Золото - символ знатності, могутності, багатства. Зелений - символ свободи та радості. Блакитний - символ великодушності, чесності та вірності. Срібний - символ багатства, невинності та правдивості.

Опис прапора:

Прапор Таращанської міської територіальної громади являє собою прямокутне синьо-зелене полотнище із співвідношенням ширини до довжини 2:3, яке розділене на дві частини горизонтальною пурпурно-срібною стрічкою зліва направо. Основні кольори Прапора характеризують: зелений - надія, воля, радість та приналежність до Наддніпрянщини через наявність головного багатства Таращанщини - лісу, лук; блакитний - чесність, бездоганність та чесноту; пурпурний - гідність, сила та могутність.

Зауваження та пропозиції будуть прийматися до 05.07.2021 року письмово за адресою: вул. Героїв Чорнобиля, 1 та на електронну пошту: tmr.international_dep@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь