A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради

Дата: 09.07.2021 14:24
Кількість переглядів: 554

ОГОЛОШЕННЯ

про конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради

 

Правові підстави проведення конкурсу: рішення Таращанської міської ради від 24 грудня 2020 року № 64-02-VІІІ «Про створення Комунального підприємства «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради», рішення Таращанської міської ради від 18.01.2021 № 97-03-VІІІ «Про зміну назви та затвердження статуту комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради.

Найменування та місце знаходження закладу: Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради: вул. Шевченка, 28 м. Тараща Білоцерківський район, Київської області.

Основні напрямки діяльності установи: Центр надає такі соціальні послуги: соціальна профілактика; соціальна підтримка; соціальний супровід; соціальне обслуговування; консультування; догляд вдома; денний догляд.

Найменування посади: директор Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Таращанської  міської ради.        

Умови оплати праці визначаються постановою Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», спільного наказу Міністерства праці та соціальної політики України та Міністерства охорони здоров’я від 05.10.2005 року № 308/519 із змінами  «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення». 

Період подання документів для участі в конкурсі: визначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до Таращанської міської ради ( м. Тараща, вул. Героїв Чорнобиля, 1) протягом 15 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс.

Для участі у конкурсі претенденти подають такі документи:

  1. заяву про участь у конкурсі за відповідною формою;
  2. належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
  3. автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  4. мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  5. довідку про відсутність судимості;
  6. перспективний план розвитку надавача соціальних послуг комунального сектору.

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи. Професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Претендент не допускається до участі в конкурсі у разі:

  1. неподання ним визначеного повного пакета документів;
  2. його невідповідності кваліфікаційним вимогам, визначеним Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 80 «Соціальні послуги», затвердженим наказом Мінсоцполітики  від 29 березня 2017 р. № 518;
  3. наявності не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

Уповноважена особа  не пізніше ніж через три робочих дні з дати надходження документів для участі в конкурсі повідомляє претендентам про результати перевірки документів.

Після усунення претендентом недоліків, виявлених у поданих документах, він може подати належним чином оформлені документи повторно у межах встановленого строку для їх подання, визначеного в умовах проведення конкурсу.

Претенденти, допущені до участі в конкурсі, є його учасниками.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища освіта за ступенем магістра (спеціаліста) та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах - не менше ніж 5 років.

Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість: конкурс на заміщення вакантної посади директора відбудеться     28 липня 2021 року у приміщенні Таращанської міської ради (м. Тараща, вул. Героїв Чорнобиля, 1).

Переможець конкурсу визначається за результатами:

  1. перевірки на знання законодавства України (Закон України «Про соціальні послуги», інші нормативно-правові акти у сфері надання соціальних послуг, державні стандарти соціальних послуг); 
  2. оцінювання презентації (викладеної державною мовою) перспективного плану розвитку надавача соціальних послуг комунального сектору, відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо зазначеної презентації.

Оцінювання  учасників конкурсу відбувається усіма членами конкурсної комісії згідно відповідних КРИТЕРІЇВ.

Відповідальна особа за надання інформації про конкурс та прийняття документів – виконуюча обов’язки начальника відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи Таращанської міської ради - Різник Наталія Василівна, електронна пошта tarashcha_cadryi@ukr.net, телефон – 0969493969.

 

                                                                                         

 

ОГОЛОШЕННЯ

про початок формування конкурсної комісії

для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади

директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради

 

Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів  від 03 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» Таращанська міська рада оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради.

Конкурсна комісія утворюється у складі не менше п’яти осіб.

До складу конкурсної комісії, в тому числі, входять представники суб’єктів системи надання соціальних послуг. Визначених статтею 8 Закону України «Про соціальні послуги».

До складу конкурсної комісії не можуть входити представники того надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, в якому проводиться конкурс на зайняття посади керівника.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії можна надавати з 8.00 до 17.00 (обідня перерва 12.00 до 12.45), крім вихідних, виконуючій обов’язки начальника відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи Таращанської міської ради – Різник Наталії Василівні, електронна пошта tarashcha_cadryi@ukr.net, телефон – 0969493969.

 

          

 

                                                                                                                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь