A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанська служба зайнятості інформує

Дата: 12.07.2021 15:50
Кількість переглядів: 268

За перше півріччя 2021 року послугами Таращанською філією Київського обласного центру зайнятості скористалось 1028 осіб. Статус безробітного мали 840 осіб.

Кар’єрними радниками філії надається весь перелік послуг щодо забезпечення громадян роботою. Так, за сприянням служби зайнятості у період січень - червень 2021 року роботу отримали 388 осіб. Рівень працевлаштування безробітних громадян склав 43,2%.     

Протягом шести місяців 2021 року проходили професійне навчання 34 безробітних.

У громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру брали участь 147 незайняті особи.

За шість місяців цього року до філії надійшло 408 вакансій від 85 роботодавців, 82,1% з яких було укомплектовано. Середній розмір заробітної плати у вакансіях становить 6597,00 гривень.

Станом на 01.07.2021 року отримують послуги 376 осіб, з яких мають статус безробітного 295 громадян. Допомогу по безробіттю отримують 280 осіб.

Найбільш затребувані професії, на які сьогодні є попит, це професії висококваліфікованих працівників – продавець-консультант, оператор машинного доїння, свинар, робітник з догляду за тваринами, забійник, обвалювальник м'яса, укладальник продуктів консервування, вантажник, тістороб, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, робітник з благоустрою, підсобний робітник, а також: лікар, фахівець з методів розширення ринку збуту (маркетолог).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь