A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ЩО ВАРТО ЗНАТИ ЖИТЕЛЯМ ТАРАЩАНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРО ВАКЦИНАЦІЮ ВІД COVID-19

Дата: 21.07.2021 12:01
Кількість переглядів: 1144

?КНП ТМР «Таращанський центр первинної медичної (медико-санітарної допомоги) інформує, що на Таращанщині з метою захисту якомога більшої кількості людей від коронавірусної хвороби створено три пункти вакцинації.

????Зокрема, постійний пункт щеплення працює у центральній амбулаторії загальної практики сімейної медицини за адресою: м. Тараща, вул. Шевченка, 64, два тимчасових – у селах Ківшовата (вул. Свободи, 13а) та Лука (вул. Шкільна, 60).

????Графік роботи пункту щеплення у центральній амбулаторії загальної практики сімейної медицини:

з 9:00 до 15:00 год. - понеділок - п’ятниця;

з 9:00 до 14:00 год. - субота - неділя.

????Вакцинація проводиться чотирма видами вакцин, які зареєстровані офіційно в Україні, включені до переліку ВООЗ та надають право виїзду за кордон: вакциною Комірнаті виробництва Пфайзер, вакциною Астра Зенека, вакциною Коронавак та вакциною Модерна.

????Для запису на щеплення від COVID-19 та отримання іншої важливої інформації необхідно звернутися до свого сімейного лікаря.

?? ВІЗЬМІТЬ НА ЗАМІТКУ!

? Відсутність декларації не є підставою, щоб людині відмовили у вакцинації від COVID-19.

?Для повної імунізації від COVID-19 потрібні 2 дози. Після першого щеплення лікар або медична сестра спрямовує пацієнта на запис для другої дози вакцини. Якщо ж пацієнта одразу не було записано на другу дозу, тоді ближче до дати другого щеплення слід звернутись до реєстратури пункту вакцинації, де проводилось щеплення або до будь-якого іншого робочого пункту та самостійно записатися. Або зробити це за допомогою сімейного лікаря.

?Дані про щеплення кожного пацієнта вносяться та зберігаються в його електронній медичній картці поряд з іншими медичними даними.

?Після введення другої дози вакцини пацієнт може звернутися щодо отримання Міжнародного свідоцтва про вакцинацію для перетину державного кордону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь