A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Фахівці ДТЕК за день відновили електропостачання ще у 240 населених пунктів, знеструмлених через негоду

Дата: 22.07.2021 13:48
Кількість переглядів: 139

Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжують ліквідувати наслідки негоди, що спричинила масові аварійні відключення. Бригади працювали всю ніч з 20 на 21 липня, щоб відновити електропостачання в постраждалих від грози регіонах. За день 21 липня, станом на 18:00, повернули світло ще в 110 населених пунктів, що знеструмлювалися повністю та у 130, що були без світла частково. 

Наразі спеціалісти працюють над відновленням електропостачання ще в 24 населених пунктах, що залишаються знеструмленими повністю та у 3, що без світла частково. Найбільше постраждали міста та села у Обухівському, Васильківському, Білоцерківському та Богуславському енерговузлах.

«Сьогодні ми продовжуємо ліквідувати наслідки негоди, через яку була відключена від електропостачання частина населених пунктів Київської області. У ліквідації аварій зараз задіяно 75 бригад: 228 робітників та 80 одиниць техніки. ДТЕК надійна та відповідальна компанія, яка турбується про своїх клієнтів. Фахівці компанії контролюють ситуацію з відключеннями та будуть вести цілодобові роботи до тих пір поки не повернуть світло в усі домівки наших клієнтів» - акцентував генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Через велику кількість падіння дерев зафіксовано багато обривів проводів. Тривалий час при ліквідації наслідків уходить у фахівців на пошуки таких місць та розчистку території для відновлення ліній електропередачі.

ДТЕК Київські регіональні електромережі підготував поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?». Якщо ваша адреса там є, — спеціалісти вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомте про відключення у зручний спосіб: через мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market), чат-бот у Viber і Telegram або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.

ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує також про необхідність дотримання правил електробезпеки: при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі; не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів та ні в якому разі не торкатися його. При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей та люків електроустановок, а також пошкоджених опор, — прохання повідомляти про це в кол-центр.

Коротке відео чому під час негоди часто вимикається світло,— можна дізнатися з відео #ПростоПроЕнергетику, в якому генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда надав відповіді на найпоширеніші причини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь