A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

320 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ВИДІЛЕНО З МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ ДЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ МЕДИЧНОГО ОГЛЯДУ ПРАЦІВНИКАМИ ОСВІТИ

Дата: 10.08.2021 10:48
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

Сьогодні одним з найважливіших аспектів успішного освітнього процесу є здоров'я всіх його учасників. Дане питання актуальне безпосередньо для колективу закладу освіти та громади в цілому. Професійне здоров'я вчителя (фізичне та ментальне) має бути показником ефективної роботи сучасної галузі освіти та її стратегічною метою.

З 5 серпня 2021 року розпочалась кампанія проходження профілактичних медичних оглядів працівниками закладів освіти Таращанської міської ради у 2021 -2022 навчальному році.

?? За сприяння міського голови Михайла КРИВОШЕЄВА та депутатського корпусу було вперше виділено 320 тисяч гривень з міського бюджету саме для проходження медичного огляду працівниками освіти, важливість якого не можна переоцінити.

Від здоров'я освітян залежить повною мірою здоров'я всіх учасників освітнього процесу та, перш за все, учнів, дошкільнят та їх батьків.

Хочеться наголосити , що здоров'я будь-якого вчителя є важливою складовою, що забезпечує успішне здійснення ним педагогічної діяльності і сприяє самореалізації в професії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь