A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Таращанської міської територіальної громади

Дата: 09.09.2021 08:11
Кількість переглядів: 219

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ТаращанськОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

       РІШЕННЯ №_____

 ___________20_____року                                                                       м. Тараща

 

Про затвердження Правил

розміщення зовнішньої реклами на

території Таращанської міської

територіальної громади

                                               

З метою приведення у відповідність основним вимогам до дозвільної системи у сфері господарської діяльності , керуючись статтями 25, 26, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 16 Закону України «Про рекламу», статтею 41  Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України № 2067 від 29.12.2003, Постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 № 1173 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо відповідності основним вимогам до дозвільної системи у сфері господарської діяльності», з метою забезпечення комплексного підходу до розміщення рекламних засобів на території Таращанської міської територіальної громади, виконавчий комітет Таращанської міської ради, -

 

ВИРІШИВ:

 

1. Погодити Правила розміщення зовнішньої реклами на території Таращанської міської територіальної громади, згідно додатку (додаток 1).

2. Рекомендувати затвердити Правила розміщення зовнішньої реклами на території Таращанської міської територіальної громади на сесії Таращанської міської ради.

3. Погодити Порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів зовнішньої реклами на території Таращанської міської територіальної громади (додаток 2)

4. Рекомендувати затвердити Порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів зовнішньої реклами на території Таращанської міської територіальної громади на сесії Таращанської міської ради.

3. Погодити форму Договору тимчасового користування місцем розташування рекламного засобу з Розрахунком плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, згідно додатку (додаток 3).

4. Рекомендувати затвердити форму Договору тимчасового користування місцем розташування рекламного засобу з Розрахунком плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу на сесії Таращанської міської ради.

5. Затвердити Положення про Комісію з питань розміщення зовнішньої реклами на території Таращанської міської територіальної громади та персональний склад комісії з питань розміщення зовнішньої реклами на території Таращанської міської територіальної громади, згідно додатку (додаток 4).

6. Вважати таким, що втратило чинність пункт 1.8 та додаток 8 рішення виконавчого комітету Таращанської міської ради Київської області «Про затвердження персонального складу комісій при виконавчому комітеті Таращанської міської ради» від 26.11.2015 №95.

7. Сектору архітектури та містобудування:

1) проаналізувати стан сплати розповсюджувачами реклами плати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Таращанської міськї територіальної громади;

2) за результатами проведеного аналізу направити пропозиції розповсюджувачам реклами з вимогою укладення додаткових угод до договорів тимчасового користування місцем розташування рекламного засобу.

8. Рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сторчака Максима Ігоровича.

 

 

Міський голова                                                              Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор проєкту : головний спеціаліст сектору архітектури

та містобудування виконавчого комітету

Таращанської міської ради                                                                                   Л. О. СЛІПКО

 

Завідувач сектору архітектури

та містобудування виконавчого комітету

Таращанської міської ради                                                                           І. П. ГЛУХЕНЬКА

 

Начальник відділу юридичного забезпечення

та кадрової роботи:                                                                                            О.В. САМЧЕНКО

 

Заступник міського голови з питань діяльності

діяльності виконавчих органів ради:                                                             М.І. СТОРЧАК

 

Керуючий справами виконавчого комітету:                                       С.А. ПОТЕРЯЙКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь