A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

«Велике будівництво»: Завдяки спільним зусиллям держави, області й громад ще більше дітей Київщини навчатимуться в комфортних умовах

Дата: 21.09.2021 09:14
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

В Київській області в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває реалізація 18 об‘єктів соціальної інфраструктури загальною вартістю 340 млн. грн. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Спільно з громадами та завдяки використанню коштів державного фонду регіонального розвитку, ЦСВЯП, обласного та місцевих бюджетів продовжуємо створювати комфортні умови навчання для школярів та вихованців садочків. Всього в цьому році буде реалізовано реконструкцію та ремонт у 5 школах, 6 садочках, 6 спортивних об‘єктах, 1 ЦНАП. Наразі ступень будівельної готовності шкіл складає – 86,7%, ДНЗ – 71,3%, спорт – 88,2%, ЦНАП – 44,5%», – зазначив голова ОДА Василь Володін.

Він підкреслив, що при реалізації соціальних проєктів важливо відповідальне ставлення громад, своєчасне виділення коштів для співфінансування та постійна взаємодія з підрядником, як для контролю якості робіт, так і для вирішення безлічі робочих питань.

«Дякую місцевим громадам, які активно долучаються до Президентської програми та докладають максимум зусиль для розбудови сучасного й комфортного середовища для дітей. Переконаний, що масштабні роботи, що наразі ми проводимо на об‘єктах програми дозволять місцевим мешканцям ще довгий час користуватися необхідними та якісними об’єктами соціальної інфраструктури», – зазначив голова КОДА Василь Володін.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь