A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Засідання комісії Таращанської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 04.10.2021 13:47
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

Минулого тижня відбулося позачергове засідання комісії Таращанської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання розглянуто два питання порядку денного:

1.Про початок опалювального сезону в дошкільних навчальних закладах та за заявами керівників закладів Таращанської міської територіальної громади у зв’язку з небезпечними метеорологічними явищами та стабільним пониженням температури.

2.Про епідемічну ситуацію на території Таращанської міської територіальної громади, пов’язану із гострою респіраторною хворобою COVID 19.

Заслухавши інформацію доповідачів, комісія вирішила:
- Відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, комунального майна, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій підготувати проект рішення про початок опалювального сезону в дошкільних начальних закладах та за заявами керівників закладів Таращанської міської територіальної громади на розгляд виконавчого комітету Таращанської міської ради.
- Таращанському відділенню АТ «Київоблгаз» спільно з керівниками закладів освіти забезпечити перевірку стану готовності теплового обладнання до початку опалювального сезону.
- Відділенню поліції № 2 Білоцерківського РУП ГУНП у Київській області спільно з Таращанським відділом Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів, що відповідають «жовтому» рівню епідемічної небезпеки на території Таращанської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь