Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

До Дня захисників та захисниць України

Дата: 14.10.2021 20:07
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

???????? За мужність і героїзм, відвагу і честь дякували захисникам та захисницям 14 жовтня у місті Тараща. Цього дня з нагоди Дня захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва проведено урочистості та вшановано пам’ять усіх тих, хто віддав своє життя захищаючи свою державу.

Від імені голови Таращанської міської ради Михайла КРИВОШЕЄВА, його заступник Олександр АСТАПОВ подякував військовослужбовцям та волонтерам за силу духу та стійкість, а також підкреслив, що ми не маємо права забувати тих, хто поклав своє життя за Україну. Крім, того у рамках заходу він відзначив окремих учасників бойових дій та волонтерів подарунковими сертифікатами та Подяками Таращанської міської ради.

Пpиcутні хвилинoю мoвчання вшанували пам'ять загиблих бійців, які віддали cвoє життя у бopoтьбі за незалежну Укpаїну. Пpедcтавники духoвенcтва пpoвели пoминальний мoлебень. На знак шани та вдячності покладено квіти до пам'ятних знаків учасникам АТО/ООС, захисникам державних рубежів, Меморіалу Слави та Меморіалу пам‘яті воїнам-інтернаціоналістам.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь