A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанська філія Київського обласного центру зайнятості інформує:

Дата: 25.10.2021 09:02
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

25 жовтня відбулася робоча зустріч директора Таращанської філії Київського обласного центру зайнятості Олега Степаненка із старостою Юшківорізького старостинського округу Таращанської МТГ Леонідом Рябчуном.

Під час зустрічі обговорювалися питання перспективи розвитку округу в який входять села: Юшків Ріг, Велика Вовнянка, Мала Вовнянка, Дубівка, питання працевлаштування мешканців даних сіл, шляхи укомплектування вакансій місцевих роботодавців,  питання легалізації зайнятості. Також директор ознайомив Леоніда Романовича з актуальними вакансіями, сучасними он-лайн сервісами служби зайнятості.

Особливу увагу приділили питанню організації оплачуваних громадських робіт на території старостинського округу, на перспективу, що може стати реальною підтримкою для шукачів роботи даних сіл, а також суттєвою допомогою в озелененні та благоустрої території на даному окрузі.

У підсумку зустрічі було домовлено про подальшу співпрацю та  забезпечення кваліфікованими кадрами вільних вакансій роботодавців даних сіл за наявності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь