A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанська філія Київського обласного центру зайнятості інформує:

Дата: 01.11.2021 16:13
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

 

На сьогодні важливим пріоритетом служби зайнятості залишається всебічні партнерські відносини з організаціями, установами, підприємствами, які забезпечують повну або часткову зайнятість населення.

Так, днями директор Таращанської філії Київського обласного центру зайнятості Олег Степаненко зустрівся з головою Таращанської міської ради Михайлом Кривошеєвим.

У  ході зустрічі Олег Степанович поінформував міського голову про послуги державної служби зайнятості, які надаються роботодавцям та населенню, про сучасні технології, які використовує служба зайнятості в роботі, а саме: сервісу електронного кабінету роботодавця, сервісу електронної реєстрації безробітних, та інших, що дозволить пришвидшити співпрацювати з службою зайнятості у плані працевлаштування шукачів роботи та забезпеченню висококваліфікованими кадрами роботодавців. Обговорили механізми впливу на подолання нелегальної зайнятості, засоби інформування представників бізнесу про переваги легальної зайнятості, обговорили питання основних робітничих професій затребуваних у громаді, можливість підбору кандидатів на вакансії з використанням елементів рекрутингу, а також наголосив на можливості підготовки кадрів за робітничими спеціальностями під замовлення роботодавця з метою подальшого офіційного працевлаштування. Особливу увагу директор Таращанської філії акцентував на тому, що в умовах дефіциту вакансій та гострої конкуренції на ринку праці, одним із дієвих напрямів активної політики зайнятості населення, є організація громадських робіт та робіт тимчасового характеру, завдяки яким можна пом'якшити наслідки безробіття, в свою чергу шукачам роботи в отриманні додаткового заробітку під час перебування на обліку в службі зайнятості.

Також під час розмови керівники обговорили перспективи розвитку громади, створення нових робочих місць, працевлаштування населення громади та укомплектування вакансій роботодавців.

За результатами зустрічі сторонами було досягнуто домовленостей про співпрацю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь