A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Тривають ремонтні роботи із благоустрою міста. В планах - до кінця року закінчити основну масу робіт.

Дата: 04.11.2021 11:25
Кількість переглядів: 626

Фото без опису

За словами голови Таращанської міської ради Михайла КРИВОШЕЄВА, до кінця листопада планується повністю завершити роботи по вкладанню тротуарної плитки по вулицях Сікевича Володимира та Богдана Хмельницького, які знаходяться уздовж дороги з інтенсивним транспортним рухом. Що дуже важливо: вирішилась проблема підвищення якості, технічного та санітарного стану твердого покриття тротуару з урахуванням задоволення потреб маломобільних груп населення.

"Ще один важливий для міста об’єкт, — світлофор на перехресті вулиць Сікевича Володимира та Богдана Хмельницького. Багато запитань надходить з приводу того, коли він почне працювати. Адже всі ми знаємо, що це перехрестя є одним з найбільш проблемних та аварійних в місті. Хочу зазначити, що всі монтажні роботи вже завершені. Наразі вирішується питання щодо подачі електрики на цей світлофор. В планах — увімкнути його до кінця року.", - додав міський голова.

Окремо, він повідомив, що найближчим часом підрядник постарається по максимуму виконати роботи по облаштуванню тротуарів по вулиці Чкалова та входу до скверу пам’ятника Танкістам (вулиця Богдана Хмельницького).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь