Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Наслідки негоди: фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі вже відновили світло у 58 населених пунктах та продовжують працювати в посиленому режимі

Дата: 30.11.2021 11:29
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

На Київщині частина населених пунктів залишилися без світла внаслідок негоди, яка вирувала з вечора 29 листопада. Бригади працювали всю ніч, щоб відновити електропостачання в постраждалих від негоди регіонах. Станом на ранок 30 листопада фахівці відновили роботу 23 ліній і 618 трансформаторних підстанцій. Електропостачання повернули у 31 населений пункт, що знеструмлювався повністю та 27 — частково.

Шквальний вітер призвів до знеструмлення 46 населених пунктів повністю та 54 — частково. Нині на 10.00 30 листопада знеструмленими залишаються 15 населених пунктів повністю та 27— частково. Через пориви вітру знеструмлені 25 лінії електропередачі 6-10 кВ і 441 трансформаторних підстанцій.

«ДТЕК — надійна, відповідальна компанія, яка турбується про своїх клієнтів. Фахівці компанії продовжують ліквідувати наслідки негоди, через яку була відключена від електропостачання частина населених пунктів Київської області. Вони контролюють ситуацію з відключеннями та будуть вести цілодобові роботи до тих пір поки не повернуть світло в усі домівки наших клієнтів. Наразі найбільше відключень залишається у Вишгородському районі. Тут знеструмлено 5 ліній електропередачі 6-10 кВ. Над відновленням електропостачання працює 3 бригади», — розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Проведення аварійно-відновлювальних робіт ускладняються наслідками негоди. Через падіння дерев зафіксовано багато обривів проводів. Такі відновлення займають більше часу, оскільки вимагають розчищення території від повалених гілок і дерев.

За прогнозами синоптиків пориви вітру до 20 метрів на секунду протримаються і сьогодні 30 листопада. У зв’язку з ускладненням погодних умов аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжують працювати у посиленому режимі 24/7, щоб якнайшвидше повернути світло в домівки клієнтів.

ДТЕК Київські регіональні електромережі просить мешканців області бути обережними, не наближатися до оголених проводів та обірваних ліній.

Інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?». Якщо ваша адреса там є, — спеціалісти вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомте про відключення у зручний спосіб: через мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market), чат-бот у Viber і Telegram або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь