Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Меморандум про співпрацю між Національною поліцією України та Таращанською громадою підписано

Дата: 28.01.2022 18:01
Кількість переглядів: 970

Фото без опису

Сьогодні між Головним управлінням Національної поліції в Київській області та Таращанською міською радою у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» підписано Меморандум про партнерство та співпрацю.

"На сьогоднішній день, в рамках запроваджених реформ, поліція та місцева влада – повинні працювати як єдине ціле у напрямку забезпечення безпеки мешканців громади. Тож із втіленням проєкту «Поліцейський офіцер громади» впровадиться новий формат роботи дільничного офіцера поліції, який передбачає його постійну присутність на території громади, більш тісну співпрацю з населенням та підзвітність громаді. Поліцейський офіцер громади займатиметься тільки питаннями місцевого населення, він зобов'язаний реагувати на всі заяви, скарги та рекомендації жителів на закріпленій території",- зазначив голова Таращанської міської ради Михайло КРИВОШЕЄВ.

Старт роботи офіцера планується приблизно з травня цього року після того, як кандидат на посаду пройде навчання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь