Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанська філія Київського обласного центру зайнятості інформує:

Дата: 11.02.2022 08:18
Кількість переглядів: 277

Фото без опису

10 лютого завідуюча сектору взаємодії з роботодавцями Таращанської філії Київського обласного центру зайнятості Тетяна Бурима провела зустріч із бухгалтером ТОВ «ТД Авантрейд» Валентиною Богомоловою.

У ході зустрічі Тетяна Олександрівна поінформувала про послуги, які надаються службою зайнятості для роботодавців, про можливості використання інтернет сервісу – електронний кабінет роботодавця, що забезпечить пришвидшення отримання інформації про попит на робочу силу від роботодавця та інші послуги. Обговорили перелік професійного складу безробітних, які перебувають на обліку в Таращанській філії для відбору кандидатів на заміщення вакансій у перспективі при наявності таких. А також обговорили питання компенсації єдиного внеску при умові працевлаштування на новостворені робочі місця осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості з пошуку роботи.

У результаті зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю та укомплектування актуальних вакансій за наявності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь